Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

sunnuntaina, huhtikuuta 03, 2005

Sunnuntain sulkeiset

Mies kotiutui tänään mökiltä Tuuliviirin ja tehotyttöjen kanssa puolen päivän jälkeen. Esikoinen saapui myös nipin napin ajoissa, niin että ehti sählyä pelaamaan Miehen ja Isosiskon kanssa, oli viime yönkin kaverinsa luona. Tuuliviiri kävi sisällä syömässä ja lähti kavereidensa kanssa ulos. Siltä osin siis rauhallista. Pipa ja Poppana sen sijaan juoksevat sisään - ulos - sisään - ulos.. ja hiekkakasa kasvaa eteisessä. Jätän sen imuroinnin iltaan ja tyydyn pitämään muut huoneet hiekkavapaina eli imuroin niitä aina tässä välillä.

Pyykinpesijä saa paikan vaikka heti

Ulkona on mitä mahtavin ilma. Aurinko paistaa ja lämmintä on +11 astetta. Ulos on silti turha haaveilla pääsevänsä, eilen aloitettu pyykkirumba jatkuu edelleen. 10 koneellista pestynä eikä vieläkään näy pukuhuoneen lattiaa :/ . Minä haluan haluan haluan HALUAN toisenkin pesukoneen *polkee jalkaa lattiaan ottaen mallia Poppanasta* . Eihän tuo yksi kone mihinkään riitä - tai vielä parempi olisi oma pesula.. monta konetta rivissä ja voisi sitten maksua vastaan naapuritkin tulla pyykkinsä pesemään. Pimeästi toki, verokarhu saa nuolla näppejään.

Maailmalta

Eilen sai vihdoin ja viimein paavi levon.. siis heitti lusikan nurkkaan, potkas tyhjää jne. Sanoisin että kaatui saappaat jalassa. Outoja nuo papparaiset ovat.. Onko paavina olo niin kivaa, että eläkkeelle ei haluta, vaikka se on mahdollistakin? Minulle tulee mieleen presidentti Kekkonen (juu, olen niin vanha että muistan hänet), joka ei hänkään meinannut millään suostua pois pressan pallilta. Aika surkeaa kitkutella tuollaisessa virassa vaikka ei saa pahemmin puhuttua saati henkeä.

Isä soitteli eilen kertoakseen, että on äidin kanssa lähdössä huomenna Tallinnaan neljäksi päiväksi. Olisivat lähteneet Viroon kylpylään mutta näin äkkilähtönä ei missään ollut tilaa. Tyytyvät sitten hotelliin jossa on äidille hierontaa ym. rentouttavaa ohjelmaa. Viikonloppuna saattavat tulla tänne päin katsomaan josko saisi tuon veneen vesille. Mies taisi autella vähän luontoäitiä ja hakkasi jo jäitä veneen ympäriltä, ja taisi vähän suolaakin heitellä :D . On noilla miehillä kova kiire päästä järvelle.

Hmm, jokohan pääsisi laittamaan jälleen uutta koneellista pyykkiä pyörimään.. vai pitäisiköhän Vauvalle tarjota ruokaa. Pikkumies leikkii niin tyytyväisenä tuossa lattialla ettei taida nälkä vaivata mutta olisihan ainakin kakkatykin tuotto taattua jos välillä ruokkisi.

Heh.. Pipa kyseli juuri että "missä isi on?". Minä siihen vastasin että "sählyä pelaamassa". "Ai sähläämässä.. isi on sähläämässä". Juuh ..