Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, huhtikuuta 02, 2005

Kevät tuli taloon

Haa, kerrankin sain ajoissa vaihdettua jouluverhot kesäisiin.. ei ole edes juhannus vielä. Että nyt se on sitten kevät ;) Jotenkin kumman äkkiä tuo jouluaika meni, nämä kesäverhot kun löytyivät ison mankeloitavan pyykkikasan alta aivan ryppyisinä eli en ollut vielä ehtinyt niitä edes silittää. Tuli keittiöstä ja olohuoneesta aika valoisan näköisiä.. nyt vain näkyy että pitäisi pölyjäkin pyyhkiä, ja lattiat voisi taas pestä ja ja ja.. uuuuhh, taidan kääntää sälekaihtimet kiinni niin ei ole niin valoisaa.

Tänään onkin tullut tehty jo vaikka mitä, ja kello on vasta kolme tulossa. Olin Isosiskon ja Vauvan kanssa naapurikaupungissa kaupoilla, käytiin syömässä aamupala McDonaldsissa (iso BigMac -ateria) ja siellä sain vihdoin aamukahviakin. Ei kotona ehtinyt juomaan kun sängystä ylös pompattiin, lapioitiin puuro Vauvan suuhun ja lähdettiin liikkeelle. Kotiin tultua Vauva simahti rinnalle, ja minä menin laittamaan pesukoneen pyörimään - siihen riittää taas enemmän kuin enemmän täytettä kun pitää nämä talvivaatteet pestä ja laittaa pois. Sitten hyökkäsin tuon ison mankeloitavan vuoren kimppuun ja parisen tuntia meni niitä mankeloidessa. Ärh.. meillä on siis liikaa lakanoita. Kyllähän nyt yhdet riittäisi jos ne aina sängystä viskaisi suoraan koneeseen, sieltä kuivuriin ja taas sänkyyn. Ei voisi muksut vaatia välillä kuosin vaihtoa "äiti, mä haluun delfiini-/formula-/kissa-/koira-/prinsessalakanat" .

Hmm, Vauva nukkuu edelleen ja nyt alkoi jälleen kerran makeannälkä tuntumaan. Taidan ajella Lidliin ostamaan tosi hyviä suklaarouhepipareita - ne on herrrrrkullisia :) Sitten pikkumies varmaan jo herääkin, joten loput pyykkijutut saavat odotella huomiseen.