Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, huhtikuuta 06, 2005

Kaapista ulos! (voi sisältää järkyttäviä tunnustuksia joidenkin luettavaksi)

Tämä seuraava voi kyllä järkyttää joitakin irkkikavereita.. Mietin että pitäisikö tähän laittaa varoitus "tämä voi aiheuttaa synnytysvaaran", kun eräskin minuun kuin kallioon luottava on viimeisillään raskaana.. Hmm, onkohan uskottavuuteni mennyt nyt hänen silmissään kun tämän on lukenut?

No niin tai näin, nyt alkaa tunnustus seuraavin sanoin.. Minä olen kokeillut kestovaippoja!!

Hu huh, nyt se on kirjoitettu. Näin pääsi käymään kun Vauvalla alkoi yhdestä sun toisesta kertisvaipasta tulemaan reidet ikävän punaisiksi :( . Ainoastaa Pampers ja Libero eivät tuota saaneet aikaiseksi mutta kun ne ovat myös ne kalleimmat vaipat, ja minä olen yrittänyt hieman säästää käyttämällä halvempia päivävaippoina. Lopulta ihan vain Vauvan parasta ajatellen aloin harkitsemaan noita kestovaippoja. Kaleidoskooppi innostui puheistani niin, että lupasi tehdä minulle pari kestovaippaa ja kutoa hahtuvavillahousutkin ( kuva alla) jos todella lupaan kestoja edes kokeilla :D . Minä kun olen tainnut olla se viimeinen sissi irkissä, joka ei ole kestoihin hurahtanut ;) . Lupasi laittaa myös kaavoja, että voisin itse ommella vaippoja lisää - siinä oikea syy siihen ompeluvimmaan mikä minulla tässä jokin aika takaperin oli. Kangastukusta siis tilasin vaippakankaita, ja toki niitä muitakin kankaita mistä irkissä kerroin. En ole siis valehdellut, vain jättänyt jotain kertomatta ;)


Kaleidoskooppi teki :) Posted by Hello

Ompelin ensimmäisenä noiden kahden Kaleidoskoopilta saadun vaipan ja parin imun lisäksi kaksi vaippaa lisää, ja imuja myös (kolminkertaisesta froteesta). Ensimmäiseen taskuvaippaan tein päällispuolen kotoa löytyneestä collegekankaasta, jonka alla flanellia. Sisäpuolella flanelli-frotee kerrokset.


ensimmäinen tsi-vaippa Posted by Hello

Toisessa vaipassa on sisäpuolella niin ikään flanelli-frotee kerrokset, ja päällispuoli kaksinkertaista flanellia. Kummassakin vaipassa on lisäksi lisäimulipare kolminkertaisesta flanellista.


toinen tsi-vaippa Posted by Hello

Hahtuvavillahousut yllättivät minut - ne tosiaan pitivät kosteuden poissa vaatteista. Mutta vaippoina nämä kestot kyllä tekevät pojasta pienen päärynän muotoisen pullukan - suloisen sellaisen toki :) . Lisäksi Vauva on kunnon pissapoika, pari tuntia ja vaippa on märkä kun imuna on tuo kolminkertainen frotee. Vaipassa olen vielä pitänyt ihoa vasten fleecestä leikattua palasta pitämässä ihon kuivana - ja sekin toimii :o .. yllätyin siitäkin.


vartalonmuokkausta Posted by Hello

Seuraavaksi ajattelin, että kun kerran kokeilemaan on lähdetty niin kokeillaan nyt sitten jotain muutakin imua jos vaikka löytyisi jotain tehokkaampaa kuin tuo frotee. Tilasin Pehmopepuilta yhden Ella's House Hamppuvaipan, yhden Micro Insertin, riisipaperia ja sorruin tilaamaan myös yhden viininpunaisen Fuzzi Bunzin kun siitä olen saanut lukea kehuja niin paljon (luin kestovaipoista aika paljon eri puolilta nettiä kun kokeilua aloin suunnittelemaan). Hoh hoijakkaa.. vaikka ei minun pitänyt kyllä mitään ostella. Fuzzi Bunzin saatuani ihastuin siihen kuinka pehmeä se sisäpuoli on! Ihana! Katsotaan nyt sitten miltä se tuntuu käytössä - posti sen tänään kotiin toi, joten kommentoin noista uusista imuista ja tuosta Fuzzista vielä myöhemmin lisää.

4 Comments:

 • At huhtikuuta 06, 2005 5:13 ip., Blogger Kaleidoskooppi said…

  Näin siinä käy, parhaatkin meistä sortuvat kestovaippahehkutuksen edessä, huolestuttavaa... ;) Nyt kun Tsukin meni ja teki jotain näin käsittämätöntä, voinen odottaa lottovoittoa jo tällä viikolla? Pistetäänkö puokkiin Tsu, ostetaan paljon kestovaippoja... Ja tehdään PALJON LISÄÄ lapsia!

   
 • At huhtikuuta 06, 2005 5:59 ip., Blogger tsu said…

  En minä vielä ole sortunut.. enenenenenen.. en ainakaan tunnusta sitä vielä ;) Katsotaan nyt tuo Fuzzi, onko se se viimeinen tikki.

  Lottovoitto sen sijaan joo olis kiva. Jos jättipotti tulee niin laitetaan vain puoliksi - niitä lapsia olisi kiva saada lisääkin :) Tosin sun pitää ensin tehdä ne viitoset..

   
 • At huhtikuuta 06, 2005 6:22 ip., Anonymous RH said…

  Kun minä pitkän vastustelun jälkeen "hurahdin", Kaleidoskooppi sanoi, ettei tässä maailmassa voi enää luottaa mihinkään :)
  Mutta kyllä se nyt on menoa, jos tsu:kin antoi periksi :)

   
 • At huhtikuuta 06, 2005 8:26 ip., Blogger tsu said…

  rh :DD .. että maailmanloppu tuloo? ;)

   

Lähetä kommentti

<< Home