Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

perjantaina, huhtikuuta 08, 2005

Aamukahvia, olkaa hyvä

Bloggerin kenkkuilun takia alla oleva kirjoitus näkyy vasta nyt, vaikka kirjoitin sen jo klo 10
***

Aamukahvin aikaan on yleensä hyvä rauha keskittyä tähän kirjoittamiseen, niin nytkin. Eilen oli niin kiire päivä, että tulikohan juotua edes aamukahvia.. Taisin minä sen lennossa heittää ääntä kohti ja sitten oli mentävä.

Esikoisella oli eilen aamupäivästä aika (ja minulla myös) perheneuvolan psykologille (Pipan ja Poppanan Mies vei aamusta anopin luo). Pojan opettaja halusi, että siellä käydään kun pojan käytös ei ole niitä parhaimpia koulussa. Heh, onneksi tuo opettaja ei tuntenut minua murrosikäisenä ;D - en pääse kehumaan että minullakaan käytös olisi kovin hyvää tietyssä vaiheessa ollut.. mutta ihminen minusta tuli silti. Siinä vain se ero, että jos siitä käytöksestä olisi opettaja vaatinut psykologilla käyntiä, niin siellä olisi ollut yksi sun toinen.. ei Helsingin kaupungin resurssit olisi riittäneet :D . No joo, puolustaudun sanomalla "nuoruus ja hulluus". Onneksi se aika on ohi.. vaikka oli siinä hauskatkin puolensa. Juteltiin niitä näitä tunnin verran, tai me aikuiset juttelimme. Esikoinen ei tuonne olisi halunnut, ja sanoi ettei aio puhua mitään - eikä puhunut. Kerrankin oli hiljaa. Vasta ihan lopussa suostui jonkun sanasen sanomaan. Viikon kuluttua mennään taas, tällä kertaa sitten opettajakin tulee mukaan. Siitä tuleekin taas mielenkiintoinen päivä kun klo 14 loppuu Poppanan kerho ja tällä kertaa tuolla parin kilsan päässä, tyttö pitää sieltä hakea, tuoda kotiin, ja klo 14.15 minun pitäisi olla tuolla perheneuvolassa niin ikään parin kilsan päässä. No.. organisoidaan niin kyllä tuo jotenkin onnistuu.. jakaudun vaikka kahtia.

Kestovaipoista

Kotiuduttuani Vauvan kanssa, tämä nukahti samantien päiväunille, joten minä päätin ommella. Tein polarfleecestä vaippakuoren, luultavasti niitäkin tarvitaan enemmän kuin nuo yhdet hahtuvavillahousut ;) . Tein etuosan ja haaravälin tuplakankaasta mutta ehkäpä tuo olisi riittänyt yksinkertaisena kokonaan.. Täytyy testata - eli yksi fleece vaippakuori pitää siis vielä ommella.Fuzzi Bunzia tuli eilen kokeiltua. Eka kokeilu jäi kuitenkin hieman lyhykäiseksi kun Vauva päätti asentaa hajupommin, joten mitään hirmuista ylistysvirttä en laula vielä - totean vain että ehkä tuo on minua eniten miellyttävä paketti kun ei tee Vauvasta Simpsonin ukkoa muistuttavaa pikkumiestä (Mies eilen nauroi, että Simpson tulee mieleen Vauvan ulkonäöstä). Siispä aion tässä piakkoin (toivon mukaan) ommella jokusen tsi-Fuzzin niin pääsen paremmin testaamaan - ei lopu heti vaipat kesken kun kakkapommi pamahtaa. Ja tähän vielä lisäys.. minä en ole hurahtanut kestovaippoihin, vaikka jotkut niin väittävätkin - minä vain testaan ;D . Motto: kun alat tekemään jotain, tee se kunnolla. Riittävä koemateriaali arsenaali on siis välttämätöntä.

70-luku

Kaleidoskooppi oli tuosta 70-luvusta (ja Marimekosta ;) )kirjoittanut, ja en voi kuin oikeastaan myötäillä mitä siitä oli mieltä. Ei herttinen sentään, ne vaatteet... Kuinkahan monta kertaa olen repeillyt naurusta kun olen katsonut valokuvia siltä ajalta, ja itseäni... ja kauhistellut että ihanko oikeasti nuo olivat muotia silloin. Kamalaa! Enkä hypi innosta kun nämä farkut mitkä ostin, ovat tuollaiset lepatuslepatus purjelahkeet mutta kun kaikki tuntuivat olevan samanlaisia :/ . Pakko oli ostaa kun entiset lahoavat jo päälle. Pitänee toivoa ettei tule kovin myrskyisiä tuulia, jotka veisivät minut mennessään..

Mitä tulee siihen, että tuon ajan vaatteista jopa maksetaan kirppiksillä paljon, niin kassakoneen kilkatus alkoi kuulua päästä kun löysin omia sen ajan vaatteita muutaman ;) . Pitäisiköhän laittaa myyntiin nuo..

Poppana poseeraa Posted by Hello