Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, huhtikuuta 09, 2005

Kaksi on joukosta poissa

Isosiskon lisäksi Esikoinen liittyi kotikarkureiden joukkoon. Riemusta hihkuen jopa. J-serkku kun on usein halunnut Isosiskon heille yökylään kaverikseen ja Esikoinen reppana ei ole päässyt mukaan, niin tällä kertaa häntä pyydettiin yökylään. Ei tarvinnut kahta kertaa kysyä, että haluaako mennä.

Puhelinkaupoilla

Kahdesta puhelinvaihtoehdosta ei valittu sitten kumpaakaan. Valittiin kolmas. Ykkösbonuksia oli jaossa Expertillä tuplaten, joten ostettiin sieltä sitten Samsungin puhelin. Kaipa sitä osaa muitakin käyttää kuin Nokialaisia. Mukavan näppärän oloinen tuo puhelin on, ja näyttö on kyllä erinomainen. Mies jo uhkaa ottaa sen omaan käyttöönsä, ja laittaa kotipuhelimeksi tuon minun vanhan 3510i:n. Hmm.. vai että uutta puhelinta hinkuaa omaan käyttöönsä - eihän se nyt vetele. Tähänkin asti on saanut aina minun vanhan puhelimeni ;)

Liittymäongelman ratkaisin myös. Kokeillaan Tele Finlandin Pulinaa. Siinä näyttäisi hinta olevan melko kohdallaan. Kaikkein parhaiten kohdallaan se olisi tietty jos ei menisi maksua ollenkaan mutta se taas on turha toivo.

Ei saunaa, ei päiväunia

Saunapäivä siirrettiin huomiseen. Turha tänään lämmittää kun ei kaikki ole paikalla, ja huomenna se on lämmitettävä kuitenkin kun Mies, Isosisko ja Esikoinen sählyharkoista tulevat. Vietettiin sen sijaan ulkoelämää - minäkin. Yritin Vauvaa nukuttaa vaunuihin mutta vaunut olivat tänään eiei.. poju siis ei näyttänyt aikomustakaan sulkea silmiään vaikka kuinka tunnin verran vaunuja liikuteltiin tai oltiin liikuttamatta. Nyt trampoliinillakin vain hyppii istualtaan ja mekkaloi. Nukkumatti teki oharit?

Tuuliviiri

Tuuliviiri on herännyt tänään ajoissa. Aivan liian ajoissa. Minä nousin sängystä ylös Vauvan kanssa puoli yhdeksän aikoihin, ja jo silloin oli lappu pöydällä, että on kaverien luona :o . No, senhän arvata saattaa että nyt on väsy, ja kun ei saanut tahtoaan läpi, huusi ja marisi (ulkona) niin että naapurit kuulivat ainakin korttelin säteellä. Komensin pojan sisään, ja sisällä jatkuin möksötys ja tiuskiminen Vauvallekin. Voi hyvää päivää tai siis iltaa. Tätä ihanuutta tiedossa vielä ainakin tunti, vähän yli. Siinä vaiheessa veikkaan pojan nukahtavan sohvalle kuten aina kun on tuossa pisteessä. Niin nukahti eilenkin.

Kadonnut ulkoilupuku

Siinä kävi sitten niin kuin epäilin. Kun uuden puvun menee ostamaan, niin vanha löytyy. Murphyn laki toimii. En vain ymmärrä kuinka se puku oli joutunut tilkkukankaiden sekaan erään kaapin perälle, mistä sen löysin kun etsin kuminauhaa. Miehellä oli hauskaa kun selitin, että onhan se hyvä olla toinenkin puku - tuollainen siistimpi käytössä. "Kyllä sä nyt yrität itseäsi vakuuttaa että ei ollut turha ostos - ja minuakin jo syytit puvun kadottamisesta." Enhän minä syyttänyt.. epäilin vain, enhän minä itseäni voinut epäillä näin hyvämuistisena.