Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

sunnuntaina, huhtikuuta 10, 2005

Hammaskeiju kävi

Vauvan luona kävi selvästi hammaskeiju :) Kolmas hammas on tullut yön aikana läpi, joten ehkä ei tarvitse sittenkään miettiä tekareiden tilausta yksivuotislahjaksi.

Tämä päivä on muuten kulunut pyykkisotaa käyden. Puhtaat pyykit on nyt järjestyksessä ja viikattuina - mutta ei todellakaan vielä kaapeissa asti. Ja vaikka pyykinpesukone on pyörinyt hullunlailla, on likapyykkikori niin täynnä taas, että pyykit valuvat taas lattialle. Toivotonta. Mies on ilmeisesti todennut saman, eilen alkoi puhumaan kodinkoneliikkeessä pesutornin hankkimisesta.. tai siis toisen pyykkikoneen minkä saisi tuon kuivurin kanssa sopimaan :o . Ooh! Enää ei tarvittaisi rahaa kuin tonni :P - haluan Mielen koneen kun tuo entinenkin on osoittanut kestävyytensä tämän 15 vuoden aikana, eikä ole ollut kertaakaan edes rikki (ja on ostettu vahinkopalvelun myymälästä klommo kyljessä). Hmm, haluaisikohan anoppi avustaa taas.. häntä saan kiittää tuosta kuivurista. Tuumasi aikoinaan ettei meidän pyykkimäärästä voi selvitä ilman kuivuria ja antoi rahat siihen, eikä mukissut yhtään kun Mielen kuivuri ostettiin (ei siis ollut todellakaan markkinoiden halvin). Siitä olen ikuisesti kiitollinen.

Iltasella kävin Isosiskon kanssa kävelylenkillä. Vauva oli mukana ja nukkui päiväunet vaunuissa samalla reissulla. Hyödynnettiin lenkki myös niin, että käytiin samalla ostamassa saunalimut ja -oluet. Kotipihalla Isosisko ja Esikoinen laittoivat minut vielä pelaamaan kanssaan vuorotellen sulkapalloa, ja huh huh kun on rapakunto meikäläisellä.. Pakko tehdä jotain tämän parantamiseksi.

Saunan jälkeen laitoin Fuzzin Vauvalle ja napsin kuvia. On se kyllä kivan oloinen vaippa - ei siitä pääse mihinkään. Pyysin jo Vauvan kummitädiltä yhtä Fuzzi Bunzia lisää synttärilahjaksi, ja taidan vihjaista toisellekin jos ei keksi mitään erityistä ja haluaa apua ;)


Fuzzimalli Posted by Hello