Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

perjantaina, huhtikuuta 15, 2005

Ihana sadepäivä

Mukava päivä, vaikka ulkona on harmaata ollutkin ja vettä aina välillä ripsauttanut. Tämän päivän kirkasti - ei kuppi teetä ja sympatiaa - vaan se, että tilaaman Ottobre-lehti tipahti postilaatikkoon. Eikä vain yksi vaan kaksi lehteä. Toinen iloinen asia oli Ekopirpanalta tilaamieni kankaiden saapuminen :)) . Eihän tässä voi muuta kuin hymyillä :) . Niin ja irkkitutun lähettämä vaippakaava tuli myös. Aaah, pääsee ompelemaan.

Edes Pipan ja Poppanan jatkuva tukkanuottasilla olo ei saa minua nyt suuttumaan - kunhan välillä vain hihkaisen että olkaas nyt kunnolla ;) . Tehoa hihkaisulla on ihan yhtä paljon kuin sillä että karjaisisin kunnolla.. siis nolla. No, onpahan edes kaksi jotka pitävät elämää talossa kun Tuuliviiriä ei ulkoa poissa pitele edes sade tänään, ja Esikoinen on jalkapalloharkoissa ja Isosisko istuu tietokoneella kirjoittelemassa sähköpostia kavereilleen. Pipakin jaksaa nyt hyvin Poppanan kanssa riehua kun otti kolmen tunnin päiväunet. Yhtä pitkät kuin Vauva.

Ottobre-lehdissä oli ihania kaavoja. Kunhan saan vaippaompelut tehtyä, on pakko siirtyä vaatteisiin. Siis pakko ostaa vielä lisää kankaitakin. Kai se pitää se saumuri saada. Kokeilen josko saisi sponsoriapua vanhemmiltani eli esittelen tuota heillekin iltasella kun saapuvat viikonloppuvieraisille.

Hihii.. keittiöstä alkoi kuulua astioiden kilinää kun tätä kirjoitin. Menin äkkiä katsomaan mitä siellä tapahtuu, ja Vauva oli askelten äänestä kuullut, että tulen joten keittiöön päästyäni Vauva konttasi turbovaihde päällä karkuun ja astianpesukoneen luukku oli auki :DD . Poika oli meinannut ilmeisesti auttaa tyhjentämisen kanssa :D . Ihana Vauva!

Mutta nyt ruoka Vauvalle ja sitten ompelukoneen kimppuun jos Vauva vain antaa siihen tilaisuuden.

1 Comments:

  • At huhtikuuta 15, 2005 5:34 ip., Blogger Kaleidoskooppi said…

    Ollaanpa sitä tänään iloisella tuulella, ettei vaan olisi aamulla ollut terästettyä kahvia? ;)

    Huokaus, ne Ottobren lehdet on ihania, mullehan tuli kolme. Kerrankin pistin sua supermutsia paremmaksi. ;)

     

Lähetä kommentti

<< Home