Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

perjantaina, huhtikuuta 22, 2005

Voe änkyrän känkyrä

.. vai miten se Pelle Hermanni aina Pikku Kakkosessa totesikaan. Eilen oli todella masentava aamu herätä ja katsoa ikkunasta ulos. Lunta! Maa ihan valkoinen! Yiiiiih.. ei tähän aikaan vuodesta enää tosiaan innosta. Sama ikävä näky oli taas tänä aamuna.. ja lunta satelee lisää. Onneksi nuo taitavat kyllä taas iltapäivällä sulaa pois. Edelleenkään minä en talvitaminoita kaiva esiin. Kerrospukeutuminen kunniaan.

Hamppua, hamppua, hamppua!

Eilen tuli vihdoin sähköpostiin Kangastukun viesti, että paketti on lähetetty. Tai se viesti oli tullut jo toissapäivän iltana mutta en minä enää niin myöhään meilejä kurki. Joten eilisen päivän istuin tiiviisti koneella ja päivitin postin lähetystenseuranta sivua, että näkisin milloin paketti olisi kotipostissa ja pääsisin sen heti hakemaan. Vihdoinkin pääsisin pesemään hamppua ja pian ompelemaan sitä. Klo 14 jälkeen tuo näkyi saapuneen, joten äkkiä vaatteet niskaan ja postiin. Samalla reissulla hain saumurilangat, niin tuotakin konetta pääsen testaamaan. Nyt hamppu pyörii kolmatta kertaa pesukoneessa.

Saumuri

Äkkiseltään tuumasin, että tuossa koneessa on niin monta liikkuvaa osaa, että noinkohan sitä osaa edes käyttää. Langoitus sujui kuitenkin solmujen avulla hyvin, ja pääsin testaamaan. En kuitenkaan uskaltanut kallista PUL-kangasta ensiksi iskeä testattavaksi, vaan surauttelin aikani kuluksi yhden imetystyynyn sisä- ja ulkotyynyn vetoketjua vaille valmiiksi. Oooh! Ihana kone. Todella nopeasti valmista - taidan perustaa imetystyynykaupan ;) Kai siellä voisi jotain muutakin sitten myydä.. ainakin näitä mausteita ym. tuotteita, niiden myynnistä en aio luopua koska maku on paljon parempi kuin kaupasta ostettavissa. Noiden jälleenmyyjänä olenkin ollut jo (herranjestas kuinka aika lentää) kohta seitsemän vuotta.

Veijo

Yhdessä vaiheessa eilen mietin kirjoittamista blogiin mutta jätin väliin kun Veijo oli selkeästi sekotuulella. Yrittäessäni lukea toisten blogeja klikkaamalla jossain olevaa linkkiä, eteen aukesikin oma dashboardini :o . Yritti mokoma huijata minut kirjoittamaan ja olisi sitten kadottanut työllä ja tuskalla laatimani kirjoitukset bittiavaruuteen?

Tänä aamuna Vauva meinasi alkaa hihkua jo puoli kahdeksalta siihen malliin että "ylös äiti". Minä en tuohon aikaan ole oikein.. hmm.. parhaimmillani, joten käänsin kylkeä ja vain toisella kädellä estin Vauvaa välillä tiputtelemasta niskaani seiniltä peilejä ja lamppuja. Ja sekös pikkumiehen sai suuttumaan.. kele mikä äiti. Lopulta otti ilmeisesti herneen pieneen söpöön nenuunsa, ja kiljui suoraa huutoa suoraan korvaani (ei pidä ihmetellä siis jos tänään on kuulo alentunut) jonkin aikaa, ja simahti sitten selkääni vasten. Nukahdin itsekin ja kun heräsin ja yritin hivuttautua sängystä pois, poju unissaan seurasi loittonevaa selkääni. Keksin sitten kääriä peiton siihen selän tilalle, ja onnistuin poistumaan huoneesta. Jätin radiopuhelimen itkuhälytintoiminnolla tyynylle niin kuulen kun jäpikkä herää.. ja ennen kuin ne peilit, lamput ym. on tiputettu seiniltä alas tai Vauva tehnyt benji-hypyn ilman köyttä sängystä lattialle... sen huudon kyllä kuulisi ilman itkuhälyäkin.

2 Comments:

 • At huhtikuuta 22, 2005 11:11 ap., Blogger Kerttunen said…

  Voi änkeröinen!
  Niin se Pelle Hermanni tapaa sanoa :).

  Mä olen sen verran laiska, että suosiolla kaivoin toppahaalarit takas käyttöön... pääsee pukiessa paljon vähemmällä. Mut sähän oletkin se supermutsi ;D.

  Onnittelut uudesta saumurista!

   
 • At huhtikuuta 22, 2005 10:27 ip., Blogger tsu said…

  No niinhän se Hermanni sanoikin :) No oli tuo ainakin sinnepäin ;)

  Toppavaatteet vie paljon enemmän tilaa jatkokäsittelyssä kuin tavalliset, siksi suosin kerrospukeutumista ;)

   

Lähetä kommentti

<< Home