Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

maanantaina, huhtikuuta 18, 2005

Uusi viikko taas (ja taas uusi vaippa valmis)

Eilen ei tullut ommeltua yhtään vaippaa valmiiksi asti kun väsytti. Piristyin iltasella kuitenkin sen verran että sain aloitettua seuraavaa. Niin ja piirsin T-paitaan kaavat Pipalle ja Poppanalle valmiiksi. Kunhan se saumuri NetAnttilasta tulee, pääsen testaamaan. Tilasin sen eilen kun kerran Mieskin luvan siihen antoi (onhan se Miehenkin mielipidettä kysyttävä kun yhteisiä rahoja tuhlaan ;) ). Hidasta vain tuo palvelu NetAnttilassa.. eilen tilasin eikä vielä tänään ollut edes postin kuljetettavaksi sitä saatu.. hmph!

Kaupassa käydessäni ostin saippuakuplaputeleita, yhden Pipalle, yhden Poppanalle ja yhden muuten vain. Tein sen virheen, että kotona laitoin purkit talteen niin, että Pipa näki - ja vielä sitä ennen puhalsin Vauvan iloksi saippuakuplia muutaman. Vauvan kiukku vaihtui saippuakuplat nähdessään ensin epäluuloisen näköiseksi, sitten alkoi hymyili ja lopulta kikatti :D . Pipa taas oli heti selkäni käännettyä esitellyt saippuakuplaputelit Poppanalle, ja eikös neidit olleet käyneet ottamassa ne omaan talteensa.. Leikkihuoneen lattia tuli pestyä saippuavedellä ja yksi tyyny myös :P - siis saippuanesteet kaatuivat lattialle.. tietysti.

Minä sain ommeltua viimeisen neon vihreän vaipan valmiiksi. Tällä kertaa mintun värisellä mikrofleecellä tuo sisus. Vaippojen ompelu on kivaa! Ja tunnustin minä eilen senkin, että ihan pikkariikkisen minä olen noihin PUL-vaippoihin hurahtanut.. Nyt Kaleidoskooppi on tyytyväinen kun sai hurinoilleen vastinetta ;)

Kolmas tsi-Fuzzi Posted by Hello

Nyt taidan lähteä etsimään jotain päälle pantavaa kuntosalia varten. Tunnin kuluttua olisi treffit kaverin kanssa niin lähdetään hikoilemaan. Ihanaa.. reilu tunti jossain ilman lapsia - Mies saa nauttia näistä kaikista kuudesta ihan yksin ;D