Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, huhtikuuta 20, 2005

Nettikaupan koukussa

Keskiviikko ja keskiviikon kujeet. Siis aamusta kamalaa härdelliä ja komentelua ja vaatteiden etsimistä (yksi sukka siellä, toinen täällä ja paidat ties minkä päällä.. aah, runosuoni sykkii). Pikapikaa puuron lappaus Vauvan suuhun, Pipan ja Poppanan komentelua, että neidit pukisivat, vaipanvaihto ja päivävaatteet Vauvalle ja sitten menoksi perhekerhoon (ja vielä ennen lähtöä tytöt alkoivat vaatia pampuloita ja pimpuloita hiustensa koristeeksi). Mentiin autolla ja myöhästyttiin taas se joka kertainen 5 minuuttia eli ilmeisesti sillä ei ole merkitystä käytänkö kaura- vai dieselmoottoria. Kerhossa oli tänään ilmoittautuminen kevätretkellekin, joten 18.5. minä ja nämä kolme nuorinta lähdetään retkelle bussilla. Pitää muistaa ottaa mukaan ilmastointiteippi (Tuuliviiri kutsuu tuota nykyään aina jeesusteipiksi) niin saan teipattua tehotytöt paikoilleen välillä.

Kerhosta tulin kiiruusti kotiin. Vauvan kummitäti lupasi eilen 40 euroa synttärilahjarahaa Vauvalle että saan tilata pari Fuzzi Bunzia ja imuja nettipuodista kun hän ei ehdi. Noo, kun kerran itse sen joudun tekemään niin sittenhän se ei kannata Suomesta tilata vaan (ja nyt silmät kiinni kaikki, jotka ovat koukuttuneet kestovaippoihin - seuraava linkki vaarantaa lompakkonne terveyden) Bo:lta.

Koko päivä on mennyt siinä että olen noita sivuja selannut! Ja mieli olisi tehnyt vaikka mitä :D Kaleidoskooppi mokoma meinasi irkissä, että alan kuullostamaan jo hurahtaneelta, eräs toinen valitteli että katu-uskottavuuteni on täysi nolla jo hänen silmissään, ja kolmas että kohta saan lisänimen superhihhulikin :o . Hmm, mutta kun edelleen pitää testata. Hieman innostuin ja saan omastakin taskusta kaivaa lisää, tilaus oli hiukan yli 70 euroa (ja tätä ei sitten Miehelle kerrota). Kuka kumma se väittää että kestoilla säästää rahaa?? Minulla on kuukauden aikana mennyt pienen omaisuuden verran jo kankaisiin ja vaippoihin. Kohta syödään kaurapuuroa loppuvuosi.

Saumurikin saapui vihdoin ja viimein. Testaamaan vain en ole päässyt kun ei ole lankoja. Täytyy illalla käydä kurkkimassa olisiko Citymarketissa saumurilankoja myytävänä, jos ei, niin tiedänpähän ainakin sen, että huomenaamusta on lähdettävä kangaskauppaan. Onnetonta meininkiä jos ei muualta saa :P . Saumurin siis tilasin sunnuntaina ja se tuli, mutta sitä Kangastukun tilausta ei kuulu vieläkään.. grrr.. tahdon hamppuni.

Hui, menipä pimeäksi ja kun katsoin ulos ikkunasta, niin siellä tulee lunta ihan tosissaan :O - jee jee, kohta saa kaivaa joulukoristeet uudelleen? Talvivaatteet on pesty ja niitä ei tosiaankaan kaiveta enää esille. Pitää tällätä enemmän alle vaatetta.

4 Comments:

 • At huhtikuuta 20, 2005 7:32 ip., Anonymous Anonyymi said…

  Kuinka monta niitä kestovaippoja oikein tarvitaan? :) Heinämö

   
 • At huhtikuuta 20, 2005 7:38 ip., Blogger tsu said…

  Heinämö, hmm, hyvä kysymys. Sen verran ettei tarvitsisi joka päivä pestä? :D Kerron kun tiedän ;) Jos olen laskenut oikein niin kunhan kaikki olen ommellut, ja nuo tänään tilatut ovat tulleet, niin niitä pitäisi olla 13. Iiks, pakko tehdä ainakin yksi lisää ettei jää epäonnenlukua ;)

   
 • At huhtikuuta 20, 2005 9:53 ip., Anonymous jodamami said…

  Olen kuullut että jeesuteipin sijaan voi käyttää myös nippusiteitä ;)*vink,vink* Mistä lie sähköliikkeestä ainakin voi käydä hakemassa..

   
 • At huhtikuuta 21, 2005 1:44 ip., Blogger tsu said…

  Joda :D .. noitakin meiltä kyllä löytyis autotallista.. Laitetaan korvan taakse vinkki, ja jos sossuntädit tulee ton takia sitten kylään niin ohjaan sun luo ne ;D ?

   

Lähetä kommentti

<< Home