Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2005

Haircuttia

Taas yksi uusi sana sitten opittuna, viitaten tuohon otsikkoon. Tähän asti minä tumpelo kun olen liittänyt sen hiustenleikkuuseen enkä mihinkään muuhun.. pöljä minä. Mutta silti, haircuttia minä suunnittelen kyllä Esikoisenkin päähän (ihan saksilla) - kun vain saisin pojan kiinni jossain vaiheessa. Aina menossa. Nyt karkasi puutyökerhoon ja Isosisko partioon. Poppana kiusaa Vauvaa (tai sitten toisinpäin) kun kumpikin kiljuu vuorotellen. Pipa nukahti jälleen kerran hieman omituiseen asentoon tuohon sohvalle.. lepuuttaa ikään kuin leukaansa kovalla käsinojalla ja nukkuu siten niskat kenossa.

Perhekerhoon oli ilo kävellä tänään mennen tullen. Oli lämmintä! +12 astetta, ja siitä tuo on vielä lämmennyt lisää. Kohta en vain tiedä enää mitä pukea Vauvalle vai pukeako yhtään mitään - kai tuo vaunuissa ja makuupussissa tarkenisi jo kohta vähilläkin vaatteilla (siis sisävaatteet vain). Tänään oli ohut fleecehaalari ilman makuupussia. Vauva on siitä rauhallinen tapaus, kuten oli Pipa ja Poppanakin aikoinaan, että vaunujen käyttöikä on reilusti yli vuoden enkä vielä harkitse ratasosaan siirtymistä. Pointti oli? Ei mikään, kunhan turisen aikani kuluksi ettei tartte siivota lisää.

Siivotessa tämä aika on näet mennyt kerhon jälkeen. Pitäisi yrittää saada koti siihen kuntoon, että tänne voi vieraitakin päästää. Ja homman pitää olla huomenna valmista niin saan keskittyä leipomuksiin perjantaina. Pari täytekakkua mansikka-banaani-kermatäytteellä, pari tarjottimen kokoista voileipäkakkua, kinkkutäytteisiä tuulihattuja, naposteluporkkanoita dipattavaksi, keksiä.. mitähän vielä keksisi. Siman muistin laittaa tänään käymään - ja pirskatin ämpäri vuotaa joten nostin koko helahoidon 10 litran kattilaan. Täytyy kipata siihen kunhan ehdin.

Tuuliviiri oli tulossa kotiin saattajan kanssa kun kaupasta tulin. Oli koulusta mennyt kaverinsa luokse, ja kun sielläkin oli isompi veli kotiutunut, oli meininki mennyt villiksi ja siinä rytäkässä sitten lensi verikin kaaressa. Oli tuon vanhemman pojan pää osunut Tuuliviirin leukaan altapäin niin, että ylähampaat olivat melkein lävistäneet kielen, ei kuitenkaan ihan vielä saatu kielilävistystä. Kaverin pojan äiti kertoi pelästyneensä kunnolla kun sitä verta oli kuulema riittänyt, ja halusi saattaa pojan kotiin - kehui Tuuliviiriä reippaaksi pojaksi kun ei ollut edes itkenyt :O .. mikähän vaihdokas tuo on? Kotona jos tulee millin viiltohaava niin karjunnasta päätellen henki lähtee just eikä melkein. Ja sen kuulee koko kortteli.. ainakin melkein. Nyt Tuuliviiri hönöttää sitten jollain klingonin kielellä eikä kukaan meinaa ymmärtää yhtään mitään. Isosisko tuumasi jo, että "harmi kun ei Tuuliviiri osaa viittomia, niistäkin saisi enemmän selvää".

Kestovaipoista
Bo:n paketti tuli jo eilen :) Fuzzi Bunz ja yksi hamppuimu tulevat jälkijunassa mutta sentään HH:n vaippa, Bumbyn yövaippakuori ja viisi micro insertti-imua tulivat jo. Nyt alkaa vaippoja olla jo niin ettei joka päivä tarvitse pestä, joka toinen riittää ;) Mutta jos vielä jokusen lisää jossain vaiheessa tekisi niin ei varmasti kesken lopu..

Mutta nyt voisi kokeilla saisinko tuon Vauva ihanaisen nukkumaan toiset torkut kun ensimmäiset jäivät lyhyiksi. Illalla lähden taas heittämään kävelylenkin kun eilinen lenkki meni vähän hukkaan sen jälkeisissä mässäilyissä ;) Pitihän se Isosiskon synttäreiden kunniaksi ottaa vähän suklaakermakakkua, ja K kehui paria siideriä niin, että ne kävelylenkillä tarttuivat matkaan kun koukattiin kaupan kautta. Olivat muuten hyviä..

2 Comments:

 • At huhtikuuta 28, 2005 9:45 ap., Anonymous Anonyymi said…

  Hei.
  Sinun sivuillasi on hauska käydä.
  Mukavaa että jaksat perhe-rumbastasi huolimatta/sen lisäksi kirjoitella säännöllisesti.
  Kiitos. Kaikkea hyvää Sinulle ja Perheellesi.

  Terkuin: Sanna

  ps. Oletko käynyt www.ekopirpana.com sivuilla? Tilasin hurjat määrät kankaita ja vaippoja sieltä juuri...

   
 • At huhtikuuta 28, 2005 10:26 ap., Blogger tsu said…

  Sanna :) On siellä tullut käytyä (noi neon väriset vaippakankaat ja mikrofleecet niihin on sieltä tilattu). Nyt yritän pysyä sivuilta poissa etten taas sorru tilaamaan jotain ;) Kunhan reikä kukkarossa sulkeutuu (kai se sen joskus tekee?) niin sitten pitää muutamaan vaippaan saada lisää PUL:ia.

   

Lähetä kommentti

<< Home