Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

maanantaina, huhtikuuta 25, 2005

Tarkkaa jo nuoresta pitäen

Piti eilen illalla alkaa vielä parturiksi.. Tuuliviiri keksi klo 20 illalla, että "Äiti hei, sun on pakko leikata mun hiukset kun me mennään huomenna sinne Heurekaan. Jos et leikkaa, en lähde. En mene kun tukka on näin ruma." Siinä sitä katselin hetken ensin ällistyksestä sanattomana ja sitten naurua pidätellen poikaa, ja totesin että ei kai tässä sitten muu auta kuin kaivaa sakset ja hiusleikkuri esiin. Heh, tarkka poika jo ulkonäöstään ja ikää vasta 7 v. Sai nyt sitten kesätukan jo kun vetäisin kunnolla lyhyeksi. Siilitukkaa toivookin, ja kesällä pitäisi kuulema saada korvakoru..

Vauva vauhdissa

Hiusten leikkuun jälkeen aloin katsella ympärilleni, että missäs se meidän kuopus on. Oli ihan hiljaista eikä poikaa näkynyt missään. Isosisko lähti sitten katselemaan taloa ympäri, että missä Vauva on ja mitä puuhaa - hiljaisuus on huono merkki. Hetken kuluttua tuli takaisin olohuoneeseen ja pyysi mukanaan katsomaan. Vauva oli jälleen kerran missäs muuallakaan kuin vessassa - ja siellä oli vessapaperirulla pidikkeestä vedetty keoksi vessan lattialle ja alakaapit tyhjennetty siihen sekaan. Katsojat huomatessaan Vauva vain nauroi onnellisena ja alkoi kontata kohti muristen ja hymyillen. Mokomakin tuholainen.

Tänään Vauva näytti aamulla, että nyt osaa tulla sitten jo meidän sängystäkin alas niin kuin pitää eli pakitti reunalle ja jalat edellä lattialle. Suuttui sitten siinä vaiheessa kun huomasi ettei pääse enää takaisin sänkyyn.