Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, toukokuuta 14, 2005

Aamun aloitusta

Eilisilta meni yllättävän hyvin ilman sen enempiä metelöintejä, vaikka kurinpitäjänä sikspäkille toiminkin vain minä - Mies meni suoraan töistä mökille. Tosin iltapuuhien aikana olin ihan iloinen, että oli vain sikspäkki eikä mäyrää.. mutta lopulta oli kaikki pellavapäät pedeissään tai ainakin jossain sängyssä jos ei omassaan. Pipa ei ole aikoihin nukkunut omassa sängyssä, vaikka sinne aina menee peiteltäväksi. Isosisko kertoi ettei mene kuin hetki siitä kun selkäni olen kääntänyt, niin jo Pipa sipsuttaa puput kainalossaan Isosiskon viereen, ja rahtaa oman peittonsakin sinne :D . Ihan kuin Poppana aikoinaan.

Tänään olisi tarkoitus mennä grillailemaan mökille kunhan Vauva päiväunilta herää (heräis nyt ensin yöuniltaankin, kello on jo 10.40) ja Esikoinen tulee jalkapalloturnauksesta. Isäni sinne jo eilen illalla meni niin on grillimestari paikalla. Sisäfilettä, grillattua maissia ja salaattia... maha alkaa murista jo ajatuksesta kun en ole aamupalaa vielä syönyt. Jospa oikeastaan jättäisin polkkaukset tähän ja etsisin jotain murusta rinnan alle.

***
Jaaha, en sitten ollutkaan julkaissut vaan ottanut vain talteen kirjoituksen.. olisihan se ollutkin liian paljon vaadittu, että kahdesta vaihtoehdosta olisi kerralla oikeaan osunut. Selkeästi liian vähän kahvia juonut tuohon mennessä.

Nyt olen ehtinyt jo sentään käydä kaupassa (tällä kertaa ihan yksin), pessyt koneellisen pyykkiä ja toinen pyörimässä. Odottelen että Vauva ilmaisisi halukkuutensa nukkumaan (heräsi klo 11.15 joten tuskin ihan äkkiä haluaa nukkumaan) niin pääsisin ompelemaan. Kaleidoskooppi mokoma kun kehtasi irkissä mainita että Kangastukussa on uusia ihania kankaita, niin jäin niitä ihastelemaan ja sormia olisi syyhynyt tilata vaikka mitä kivaa mutta kun pitäisi ehtiä ompelemaan ensin entiset alta pois.