Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

tiistaina, kesäkuuta 07, 2005

Ajankuluksi

Voisipa taas ajankuluksi kirjoitella päivien viemää kun sitä ei ole tullut tehtyä moneen päivään - mihin ne päivät oikein katoaa tätä vauhtia? Vieläköhän edes muistan mitä on tullut tehtyä, vai onkohan tämä tosiaan ihan ajanhukkaa ja turhaa yritystä...

Sunnuntai
Hmm... sunnuntaina taisin olla vain kotona tekemättä yhtään mitään. Napsin kyllä rautaa purkista kun päässä heitti viime viikon tulvan takia pahasti (naiselämä on surkeeta joskus) mutta muuten en muista kuin että tuli pelattua Esikoisen kanssa Alfapetiä Vauvan nukkuessa päiväunia - minä voitin. Kotona oli rauhallista kun vain vanhin ja nuorin lapsista oli seurana. Vauva antoi naurunhetkiä kun kiipesi trampoliinille, nousi seisomaan ja yritti hyppiä :D - ja kun tipahti pepulleen, istui ja taputti käsiä yhteen ja nauroi kun minäkin nauroin. Hassu pikkumies ♥

Maanantai
Eilen soittelin pankkineuvojallemme ja kyselin poistuuko opintolainan korkomaksut automaattisesti maksettavista kun Kela maksaa korot etteivät vielä lisäksi ota samaa summaa tililtä. Pankkineuvoja muistutti, että minun pitäisi käydä allekirjoittamassa opintolainan takaisinmaksusuunnitelma kun siitä uupuu allekirjoitus (mitä himskattia?? pitääkö nekin lainat maksaa takaisin??), joten piti sitten käydä ihan paikan päälläkin rustaamassa puumerkki paperiin. Ja taas kerran muuttui maksusuunnitelma koska kun Kela maksaa korot, ei maksusuunnitelma voi olla niin että kerran kuussa maksaisin lyhennystä, vaan se on oltava puolivuosittain. Okei, sopiihan se, ihan miten vain Kela haluaa.

Ennen pankkiinmenoa piti käydä mökillä. Mies soitteli aamulla, että Tuuliviiri on haettava sieltä pois, sitä narinaa kotiinpääsystä kun ei jaksanut kuunnella (oli aloittanut hyvissä ajoin heti herättyään klo 7:ltä). Esikoinen möksähti kun kuuli veljen tulevan kotiin, ja niinpä kun kotiin asti pankista päästiin, ei kulunut kuin pari minuuttia ja nujakka oli valmis. Siinä vaiheessa lensi sitten omat ja naapurin mukulat ulos. Meni puoli tuntia ja veljekset kävelivät sulassa sovussa sisään.

Vauvan päiväuniaikaan Esikoinen halusi taas pelata Alfapetiä mutta minä olin aloittanut kahden vaipan ompeluhomman, enkä olisi malttanut lopettaa, joten ehdotin Tuuliviiriä kaveriksi. Lopulta kävi niin, että minä olin pelissä sittenkin mukana auttamassa Tuuliviiriä ja ompelut jäivät iltaan. Mutta sain kuin sainkin vaipat tehtyä.

Juhannusjuhlana timanttihääpäivä
Eilinen toi tullessaan myös valmiit suunnitelmat juhannuksen osalle kun mummoni soitti. Helsingissä olisi juhannusaattona kekkerit heidän luonaan 60-vuotis hääpäivän johdosta. Onhan se mentävä, se on selvä. Mies tosin saattaa mutista jotain vastalauseita kun ei malttaisi olla poissa mökiltä yhtään vapaapäivää.