Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, kesäkuuta 08, 2005

Mielipiteitä?

Laitoin tähän näkyviin syntymäpäivälaskurit mutta nyt mietityttää, että ovatko ne turhan paljon tilaa vieviä? Jätänkö vai poistanko? Sana on vapaa ja kommentteja voi jättää ;)

*****

Aamusta huomasi hyvin kuinka tuore veri on itikoille kelvannut. Vauvan pää on täynnä patteja mutta onneksi ne eivät tunnu pientä haittaavan. Piti alkaa oikein miettimään, että olikos jotain hyttyskarkoitetta mitä saattoi tuon ikäisellä käyttää? Minä en muista. Muistan vain, että Offia on tullut supsautettua lasten vaatteisiin mutta jos on lämmin ja vaatteet pakahduttavat niin mitäs sitten? Äiti puhkuu ja puhaltaa itikoita pois kunnes on taju kankaalla, ja sitten on isän vuoro? Kaipa sekin yhteistyönä sujuisi ;)

Tuuliviiri on mankunut mökille pääsyä parisen tuntia, eikä meinaa uskoa ettei isä nyt tosiaankaan ala pakkaamaan koko kööriä mökillä autoon vain tullakseen hänet hakemaan. Enkä minä tässä välissä myöskään vie kun Vauva nukkuu, ja päiväunien jälkeen on Esikoisen haku. Siitäkin voi vielä tulla kärsimysnäytelmä kun Esikoinen olisi vielä harkkojen jälkeen illalla halunnut takaisin mökille mutta koska Tuuliviirillä on huomenna aikaisin aamulla hammaslääkäri, niin Esikoista tarvitaan kotona Vauvan vahtina. En halua pientä herättää kesken unien kun ei ole pakko. Vien sitten vaikka heti hammaslääkärin jälkeen isommat pojat mökille jos haluavat.

Mutta mutta, nyt voisi tietysti tehdä jotain hyödyllistäkin kun nuorin nukkuu. Vaihtoehtona lakanoiden mankelointi tai Tuuliviirin housujen tekoa...

9 Comments:

 • At kesäkuuta 08, 2005 1:51 ip., Anonymous reeta said…

  hyvät on! pysyy niitä katsomalla paremmin selvillä kuka olikaan kuka. vähän hämää kun toisilla on ikä ja toisilla isommilla lukee kuinka kauan synttäreihin on, mutta lukutaidolla siitä selviää. (ja laskutaidolla)

   
 • At kesäkuuta 08, 2005 1:52 ip., Anonymous Mari said…

  On ne kyllä vähän hassun näköset :)

   
 • At kesäkuuta 08, 2005 2:50 ip., Anonymous Elma said…

  Hienot mittarit! Ihanan väriset ja kuosiset! Nuorekkaalla tavalla mukaansatempaavan sulokkaat!
  Tollaisia saa muuten jostain sivulta, missä voi mitäta laihtumistaan:D Pitäsköhän hankkia ?:D

   
 • At kesäkuuta 08, 2005 2:56 ip., Blogger Kaleidoskooppi said…

  Kommentoidaan nyt tännekin eikä vaan irkissä. Pakon edessä, Tsu vaatii...

  Minusta nuo on ihan kivoja. Toki ne vähän tilaa vie, mutta kyllä minä aina vitsikirjan takia jaksan vähän vierittääkin. Ja hei kamoon! Ei kukaan voi muistaa kaikkien ipanoitten ikiä muuten, ei edes Tsu itse... ;) Mullakin menee aina Pipa ja Poppana sekaisin... Ei näitä salanimiä voi muistaa... ;)

   
 • At kesäkuuta 08, 2005 7:57 ip., Anonymous Elma said…

  Hei niinku mitä tilaa vie? Tossa sivullako? No enemmän mulla vie tilaa kaikenmaailman turhanjaarittelu, ja noi sentään on hienoja! :D

   
 • At kesäkuuta 08, 2005 9:31 ip., Anonymous koi said…

  Hienot! Älä ihmeessä poista niitä.

   
 • At kesäkuuta 09, 2005 11:23 ap., Blogger Kerttunen said…

  Kivat on :).
  Mäkin haluun tollaset mun blogiin :)! Meidän lapsille siis :). Mut en takuulla osaa niitä sinne laittaa :P... mä ymmärrä siitä html-löpinästä tuon taivaallistakaan :(.

  Anna noiden olla vaan!

   
 • At kesäkuuta 09, 2005 11:34 ap., Anonymous Anonyymi said…

  hmph, mä aivan varmasti eilen kommentoin kun sitä multa irkissä vaadittiin.. Mihinhän kohti mä sen kommentin olen mätkäissy??

  Tässä uusinta: anna olla!
  Minusta on kivempi ku tuosta voi tarkistaa että minkäs ikäisiä ne vanhimmat hulivilit olikaan ;) Nuorimmat nyt jotenkuten muistan sattuneesta syystä :D

  -JP

   
 • At kesäkuuta 09, 2005 12:56 ip., Blogger tsu said…

  Kiitoksia mielipiteistä :)

  Elma, no tottakai sun pitää hankkia sellainen - siitä voi tarkistaa helposti oletko pysynyt ruodussa vai onko tullut sorruttua ;)

  Kerttunen, en minäkään ymmärrä html:stä yhtään mitään mutta onneksi irkissä on apu lähellä eli kun tuo Kale on sellainen atk-tukihölö joka osaa neuvoa ;)

   

Lähetä kommentti

<< Home