Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, kesäkuuta 15, 2005

Elokuvissa

Sainpa eilen yhtäkkiä illalla kuningasidean kun Miehellä vapaapäivä oli. Keksin että nythän olisi hyvä tilaisuus lähteä elokuviin katsomaan Star Wars III:nen, ja kun Miehelläkään ei tuntunut olevan mitään sitä vastaan, soittelin kälylle josko hän huolisi lapset sinne siksi aikaa. Ikävä kyllä hänellä oli herätys jo ennen kolmea aamuyöstä, joten nukkumaan oli menossa.

Heitin sitten puolivitsinä, että Esikoinen ja Isosiskohan voisivat olla lapsenvahteina. Yllätyksekseni meni hetki ja sitten nämä kaksi yllämainittua tulivat vakuuttamaan minulle, että kyllä he pärjäävät, että sen kuin menisimme vain. Ohhoh! Mies mietti, ja minä mietin, että mitenköhän lie, uskaltaisiko sitä lähteä. Sillä välin Isosisko ja Esikoinen tekivät jo työnjakoa - Isosisko hoitaisi ja vahtisi Vauvaa, Esikoinen tuhotehokaksikkoa :D

Lopulta päädyttiin siihen, että kokeillaan. Ottaisin kännykän mukaan ja jättäisin tärinähälytyksen päälle, jos jotain sattuisi, voisivat soittaa ja viidessä minuutissa olisin kotona. Hätänumero on isommille niinikään tuttu, ja naapuri on lähellä myös. Kävin ostamassa lapsille kotiin limua ja sipsiä, laitoin Vauvan iltapuuron näkyville ja tuttipulloon maitoa. Sitten mentiin.

Elokuvissa oli kiva käydä pitkästä aikaa. Viimeksi olen ollut tammikuussa -04 että kovin usein tuolla ei tule käytyä. Sci-fi fanina pidin elokuvasta ja tuskin maltan odottaa, että se ilmestyy DVD:nä, se on pakko saada kotikirjastoon.

Kotiin kun tulimme takaisin, oli Vauvalle vaihdettu yöpuku päälle ja Isosisko oli vaihtanut myös yhden kakkavaipan. Esikoinen oli imuroinut lattioilta kaikki sipsin murut, eikä kämppä ollut muutenkaan kaaoksena. Tehotuhot olivat olleet myös nätisti ja hymyilevinä kyselivät että oliko meillä ollut hauskaa :D He olivat olleet kiltisti ja kivaa oli ollut, kuului selitys. Hei jee, ehkä tässä uskaltaa toistekin mennä... joskus :))

2 Comments:

 • At kesäkuuta 15, 2005 11:24 ap., Anonymous Anonyymi said…

  Noniin!! MItäs me viisaammat sanottiin ;)) Eikös kannattanutkin mennä ;)
  Oikeesti, tosi kiva että meni noin hyvin!! Ja pääsit hiemaan viettämään vapaata.
  Olen hiukan vihreä ;)

  -JP

   
 • At kesäkuuta 15, 2005 2:16 ip., Blogger tsu said…

  JP, jep - kyllä kannatti :) Jotain iloa siitä että "omistaa" vanhempiakin lapsia ;) (voi olla että perun tämän lauseen kun tulevat murrosikään...)

   

Lähetä kommentti

<< Home