Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

tiistaina, kesäkuuta 21, 2005

Kuntoilua, kutinaa ja vauvauutisia

Eilen tuli taas vähän poltettua kaloreita mukavalla kuntoilulla. Pelattiin Isosiskon kanssa tunti sulkista auringon paahteessa, ja jestas kuinka hiki siinä tuli. Kun Isosisko meinasi hyytyä, tuli vastustajaksi Mies, ja lepohetken jälkeen taas Isosisko. Kyllä tuon jälkeen teki sauna hyvää. Pelin lisäksi sai liikuntaa kun läiski kintuista mäkäräisiä tai mitä lie mustia pieniä lentäviä olivatkaan, ja niitä oli paljon - onneksi "mitä sie huidot, käytä Ohvia" auttoi eli siis sumutus Offia jalkoihin ja jo katosivat pörräämästä. Saunassa laskin niiden jäljiltä kolmisenkymmentä punaista pistettä jaloista.

Ensi kerralla ehkä pitäsi etsiä pelipaikka varjosta. Aurinko ei sovi minulle. Käsiä kutittaa niin vimmatusti kun pääsi iholle porottamaan - ei kivaa. Piti tänä aamuna perheneuvolassakin sanoa ettei minussa kirppuja ole vaikka raavin koko ajan, aurinko vain on syypää tähän kutinaan. Tänään kun oli viimeinen tapaaminen jossa käytiin läpi edellisen kerran videointi. Käynti oli... hmm, ihan ok vaikka ei tuolla nyt mitään ihmeempää uutta tullut tietoon. Katsotaan syksyllä tarvitseeko asiaan palata.

*****
Viikonlopusta mökillä jäi mainitsematta yksi tärkeä asia. Tuli keskusteltua Miehen ja mökkinaapureiden kanssa lapsista, ja jälleen kerran minulle esitettiin kysymys että "vieläkö lisää?". Mitäs minä tuohon voin muuta kuin vastata myöntävästi, että kyllä minä haluaisin vielä. Mies istui vieressä ja hymyili, ja myöhemminkään kun asiasta keskenämme puhuttiin, ei tullut enää vastausta "ei". Sen sijaan "sitä voi ajatella" :))) Tsippa dippa dippa daidaidaa :))) Mutta ei vielä, katsotaan vuoden kuluttua... tai parin.

Tähän onkin hyvä lisätä vielä maininta, että sukuun saatiin eilen uusi poikavauva :) Kälyn vanhin tyttö sai kolmannen lapsensa toissayönä klo 2.25 (paino 3760g, pituuden mittaavat vasta huomenna). Kymmenen tunnin rutistus, josta tuumasi ettei muistanutkaan enää (edellisestä kerrasta on kohta viisi vuotta) kuinka kipeää synnytys tekee. Harmi että ovat muuttaneet tämän kuun alusta Sieviin, ei tule mentyä kylään kun viiden tunnin ajomatka suuntaansa ei kiinnosta. Mutta onneksi kuvat kulkevat nykyään kännyköissäkin ;)

5 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home