Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, heinäkuuta 16, 2005

Taa-taa-taapertaa

Tänään on ilmeisesti myös Taaperon mielestä ollut kuuma ja hikinen päivä... Ainakin tuo on ehtinyt ottamaan jo kahdet suihkut.

Äsken ihmettelin mihin poju hävisi jalkojen luota pois kyhnäämästä, tuumasin sitten että varmaan Esikoista auttamaan pelaamisessa kun toisesta huoneesta kuului Esikoisen mölyämistä. Kävin sitten laittamassa tsi-Fuzzit narulle ja imut kuivuriin, tulin takaisin ja oli hiirenhiljaista. Esikoinenkin oli hiljaa. Kiersin katselemassa huoneita.. ei näkynyt Taaperoa eikä kuulunut :o - meinasin aloittaa kierroksen uudelleen niin että tutkailen kaikki nurkat ja pöydän alisetkin kun keittiön nurkasta pöydän ja tuolien takaa alkoi kuulua *litsläts litsläts* -ääntä..

Siellähän se Taapero istui onnellisena 7up-lätäkössä, iski käsiä lammikkoon ja nuoli niitä kun samalla jaloillaan läiski limulätäkköä onnessaan. Poju oli saanut kumottua Esikoisen limumukin päällensä ja nautti aikaansaannoksestaan ilmeestä päätellen täydestä sydämestä ja suuttui kun komensin Esikoisen ottamaan ja siistimään pikkuveljen sillä aikaa kun minä siivoaisin lattian.

Päivän ekan suihkun Taapero otti iltapäivällä kun sai kaadettua Pipan maitomukin niskaansa...

2 Comments:

  • At heinäkuuta 17, 2005 10:54 ap., Anonymous Ewo said…

    Voi ihanuus Taaperoa :)))! Kun vielä saisi jutut kuvien kera niin lukukokemus olisi täydellinen ;). Mun täytyy kyllä tulla sun luo johonkin supermutsi koulutukseen, jos oppisin suhtautumaan elämään pikkasen rennommin.. vai tuleeko se lapsien myötä se rentous. Taidan hävitä 6-2 ;).

     
  • At heinäkuuta 17, 2005 7:22 ip., Blogger tsu said…

    Hmm, rentous ja rentous.. usko pois että välillä sulakkeet kärähtää nanosekunnissa. Näin kuumalla vain ei jaksa sitäkään.

     

Lähetä kommentti

<< Home