Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, heinäkuuta 14, 2005

Niitä näitä

Väsyttää... tuntuu vaihteeksi siltä että voisi vain nukkua päivät. Tänään yritinkin kääntää kylkeä aamulla (klo 9.30 aikaan) kun olin Taaperon syöttänyt tämän herättyä. Pikkuherra vain oli sitä mieltä, että nyt ei nukuta. Harmillista. Eihän se auttanut kuin nousta ylös ja tulla katsomaan mikä maailmanlopun meininki olohuoneessa oli kun Pipa ja Poppana vuorotellen karjuivat. Ei mitään erikoista sitten kuitenkaan, kunhan taas kiistelivät jostain.

Isosisko
Eilen puolilta päivin piti lähteä viemään Isosisko painavine reppuineen leirille lähtijöiden lähtöpaikalle. Olin utelias ja punnitsin repun, painoa näytti olevan 8,5 kg että kyllä siinä on kantamista. Toivottavasti tienposkesta ei ole kovin pitkä matka itse leiripaikalle kävellä. Huomenna siellä olisi vierailupäivä illalla klo 19-21, partiolaiset ovat järjestäneet sinne ohjelmaa ja iltanuotiolla olisi pikkupurtavaakin tarjolla. Kivahan tuo olisi mennä mutta kun ei ole tietoakaan siitä millainen kävelymatka on ja millaisessa maastossa, niin taidan jättää väliin Taaperon kanssa. Mies lähtee kuitenkin käymään kun Isosisko sitä toivoi että tultaisiin.

Lasten suusta
Pipa kirvoitti naurut illalla kun tuumasi "minulla on ilmalaiva mahassa" ... tarkoitti ilmavaivoja kun paukutteli :DD

Taapero mennä taapertelee kuin ikiliikkuja konsanaan hereillä ollessaan, onneksi helteet eivät ole vaikuttaneet päiväuniin muuta kuin ehkä hiukan pidentävästi. Eli kun aikaisemmin nukkui 3-4 tuntia niin nyt nukkuu 4-5 tuntia, ja yöllä sen 10-11 tuntia. Pitää vain yrittää muistaa tarjota juotavaa pojallekin tiheämmin, ja ikävä kyllä aina en muista. Sitten kun mukillisen annan niin poika imaisee sen hetkessä tyhjäksi. Mehujäätä laitoin myös pakastimeen, sitä on kiva imeskellä kun oikein hikeä pukkaa. Millaistahan tsi-jäätelöä tulee jos teen mansikkarahkaa ja täytän niillä mehujäämuotit? Kokeilemallahan tuo selviää eli täytyy testata.

Olen yrittänyt toiveikkaasti seurata sääennusteita että lupaisivat jo sateita. Katin kontit. Hellettä, hellettä ja vielä kerran hellettä, ja jos sinne sattuu eksymäänkin pisaran kuva niin kun ennuste päivittyy, se pisara on kadonnut kuin pieru saharaan (mitä tuo maa alkaa jo muistuttamaankin - siis saharaa). Mihin ne vesisateet on kadonneet? Satoiko se viime kesänä jo tämänkin edestä? Kyllähän sitä tosin riitti silloin mutta pliis pliis, kunnon vesisateita saisi tulla. Kaiholla kaipailen syksyn kirpeitä kelejä.

Vaan nyt kai pitäisi yrittää ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä jotain.. Luultavampaa on kuitenkin että ryydyn tähän koneelle ja pelailen pelejä. Ei tule niin kuuma kun liikuttaa vain kättä, toisella voi ryystää vettä puolen litran tuopista ja tuuletin vilvoittaa selkää pyöriessään katossa. Pipa ja Poppana pitävät huolen taustamelusta... öh, siis taustamusiikista.. hakkaamalla puupalikoilla patteria parhaillaan ja Taapero musikaalisena tyyppinä (alkaa jammaamaan heti kun musiikkia kuuluu - mökilläkin käänsi volyymin täysille ja alkoi heilumaan musiikin tahdissa, papalla oli hauskaa kun sen näki) meni vauhdilla mukaan orkesteriin. Missähän ne korvatulpat taas olikaan...