Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

maanantaina, heinäkuuta 18, 2005

Taistelu trampoliinista - Pipa ja Poppana ottavat yhteen osa xxxxjne.

Tytöt tulivat puhaltelemaan Taaperoa kasvoille kun syötin poikaa, joten ehdotin, että menisivät hyppimään trampoliinille ja katsovat kuinka kauan jaksavat hyppiä... vuorotellen siis. Poppana ehti trampoliinin luo ensin ja alkoi hyppimään.. Pipa tuli trampoliinille ja huusi Poppanaa tulemaan pois, ja kun sisko ei totellut, yritti vetää tämän pois. Mitkään kieltoni eivät auttaneet, vaan Pipa jääräpäisenä kiipesi trampoliinille istumaan, estäen näin tehokkaasti Poppanan pomppimiset.

Kun Pipa huomasi ettei Poppana poistu, neiti tönäisi isosiskon trampoliinilta pois ja alkoi itse hyppiä. Poppana kipusi äkkiä takaisin trampoliinille ja työnsi Pipan alas. (Koko ajan Pipa karjuu suoraa huutoa) Pipa hakkasi raivoissaan pari kertaa nyrkkeilysäkkiä, nappasi lattialta Ihaa-keppihevosen ja yritti huitaista Poppanaa... IIKS!! Ikkunat vaarassa (Pipan selän takana)!! Siinä vaiheessa oli pakko ottaa hieman kenttäkenraalin komentokarjuntaa (koko kortteli varmasti kuuli) mutta tehoa oli vain sen verran että keppihevonen laskettiin taas lattialle ja ikkunoihin kohdistunut uhka väheni. Poppana oli hypännyt trampoliinilta pois kun keppihevosella koetettiin huitaista ja Pipa väkkäränä meni siihen istumaan. Poppana yritti huitaista kädellä ja Pipa karjuu "ÄÄÄÄ-ÄÄÄÄ ... ei osunuu-ut ... ÄÄÄÄ... ei osunuu-ut... ÄÄÄÄ-ÄÄÄ"... siis yllytti Poppanaa huitomaan lisää.

Taapero seurasi silmä tarkkana näytelmää ja söi lautasen tyhjäksi ennätysajassa... jotain hyötyä tuostakin episodista. Kun sain Taaperon alas syöttötuolista, menin laittamaan oven kiinni huoneesta missä Pipa karjui - Poppana oli jo poistunut paikalta aikaisemmin - ja toivotin kauniita päiväunia Pipalle. Vastauksena, mikäli mahdollista, entistäkin kovempaa huutoa, joka lakkasi kuin veitsellä leikaten viidessä minuutissa ja Pipa nukkui. Aah, kyllä nukkuva lapsi on suloisen näköinen ♥ ... ja ennen kaikkea hiljainen ;)