Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

sunnuntaina, heinäkuuta 17, 2005

Lisää mansikoita

Isosisko tuli kotiin tänään :) Kivaa, oli jo ikävä. Samalla reissulla kun kävin tytön hakemassa, käytiin myös kaupassa - piti ostaa lisää niitä mansikoita. Ukkonen jyrähteli jossain ja vettä satoi (jippiii... ihanaa) ja minä nautin kävelystä ulkoilmassa. Harmi vain että ei nuo sateet kauaa kestäneet.

Tuskin oltiin kotiin päästy kun puhelin soi, ja J-serkku kyseli tulisiko Isosisko heille yökylään... ja lähtihän tuo. Ei tarvinnut edes reppua purkaa kun otti sen mukaansa. Lähtevät J-serkun kanssa sitten huomenna tai ylihuomenna Mikkeliin... ilmeisesti viikoksi. Reissuliisa tuo vanhin tyttöseni. Minullekin tuli puhelu. Mies kyseli olisinko saunaan tullut mökille tänään mutta kiitos ei näin kuumalla. Hetken kyllä asiaa harkitsin mutta sitten alkoi päänsärky, joka jyskyttää edelleen eli ei saunaa, se vain pahentaisi. Yskä vaivaa myös ja yllyttää jysäriä, ja jotta kaikki olisi täydellistä, huuliherpeskin aktivoitui pitkästä aikaa, viimeksi tainnut vaivata pari vuotta sitten.

Tuoreista mansikoista oli pakko tehdä mansikkatorttu. Paljon mansikoita ja reilusti kermaa... slurps! Oli herkullista. Taapero pysytteli tiiviisti vieressä kun torttua syötiin ja vaati osansa. Oli pakko laittaa loput pois näkyvistä tai poju olisi vain osoitellut ja kinunut lisää. Nyt en arvaa mansikoita niin tarjota kun eilen annoin, ja iltasella peppu punoitti :/ . Tiedä sitten johtuiko mansikoista vai olisiko kakka ehtinyt polttaa vaikka ei kauaa vaipassa ehtinyt olla.

*haukotus*... väsyttää mutta kun ei saa edes nukuttua. Taidanpa mennä kaivamaan pillerivarastoja ja heitellä pari tabua taas suuhun niin jos se olo vaikka alkais hymyilemään. Ihan tavallista buranaa vain, Panacodista riittäisi yksi siihen että alkaisi päässä heittämään (särkykin loppuisi kyllä) ja kasvoille tulisi virne mutta kun niistä voi tulla myös ihan karmean pahaolo.