Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

tiistaina, heinäkuuta 19, 2005

On pilvee, pilvee, pilvee...

Jippii, ihana aamu. Taivas on pilvessä ja ulkona on mukavan harmaan näköistä. Aah, tässä silmä lepää ja ehkä olotilakin jos jatkuu vain koko päivän tällaisena. I like this :) Tässähän voisi suunnitella vaikka shoppailemaan lähtöä kun kärsii nelipyöräsaunaa liikuttaa.

Tulevan faijan blogista huomasin näin aamutuimaan blogeja selatessa linkin Siiveniskujen puolelle, jossa kirjoittaja perusteli hyvin perusteellisesti miksi ei lapsia halua. Hui hirvistys kun tuon luin! Hiukset kieltämättä nousivat pystyyn ja ihokin meni kananlihalle. Suorastaan painajaismaista kuvailua mitä elämä olisi vauvan/lapsen kanssa. Luojan kiitos en ole enää sinkku tai lapseton - tiedän ettei se nyt noin hirveää ole, ei lähellekään. Sanoisinpa että tuon kirjoittajan kannattaisi uskoa se näkemys, ettei voi tästä asiasta tietää ennen kuin sen kokee :)

Se mitä kaupan kassajonossa näkee on vain pintaraapaisu, ja kieltämättä nämä pellavapäät osaavat kaupassa (tai ihan missä vain missä känkkäränkkä noita yllättää) ne ikävimmät puolet usein näyttää tietyssä iässä mutta sekin on vain ohimenevää. Lapset tuovat elämään itkua ja hammastenkiristelyä, päreiden palamista mutta ei pidä unohtaa myös sitä iloa, naurua ja onnea. Kyllä minä olen sitä mieltä, että enemmän tässä lapsellisen elämässä on hyviä puolia kuin huonoja (kas kummaa että kuuden lapsen vauvakuumeinen äiti tätä mieltä voi ollakin ;) ), enkä vaihtaisi tätä enää aikaan 13 vuotta sitten jolloin esikoinen vasta oli haaveissa. Toki se, että hankkiiko lapsia, on jokaisen oma asia mutta totuuden tästä elämästä tietää vain se, jolle se on tuttua. Mitä jatkuvaan väsymykseen tulee... se riippuu tuurista. Meillä ei ole pahemmin tarvinnut valitella väsymystä muuta kuin joskus harvoin. Lapset on siunattu minun unenlahjoillani, joten helpolla ollaan siinä asiassa päästy ;)

Nyt voisinkin käydä laittamassa Taaperoiselleni aamupuuron niin ei pääse känkkäränkkä kylään. Pipa, Poppana, Tuuliviiri ja Esikoinenkin ovat vaihteeksi rauhallisia - kukaan ei nahistele eikä kinastele mistään. Pipa lauleskelee sängyllä, Poppana leikkii Taaperon kanssa legoilla, Tuuliviiri ja Esikoinen katsovat telkkaria... Ah, tätä rauhaa :)