Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

maanantaina, heinäkuuta 25, 2005

Mikä päivä?

Kyllä tämä on kamalaa kun päivät vierii sitä tahtia ohi ettei perässä pysy, ja muista että mikä päivä on kyseessä. Minä olin jo välillä siinä uskossa että tänään on tiistai ja kun se ei kuitenkaan tuntunut ihan oikealta, piti alkaa miettimään ajan kanssa että missä mennään ettei mettään mennä.

Lauantai-iltana olin jo valunut tyystin C.S.I Miamin lumoihin kun Esikoinen soitti klo 22.20 "tule hakemaan, olen täällä keskustassa" . Häh?! Eikös noiden pitänyt vasta sunnuntaina kotiutua. No, eihän se muu auttanut kun laittaa Tuuliviiri Taaperon vahtiin (olin juuri meinannut pojua alkaa nukuttamaan) ja kaahata autollaEsikoinen hakemaan, eihän Esikoista voinut jättää kiskan kulmille seisoskelemaan. Onneksi välissä oli ollut mainoskatko niin ei jäänyt paljoa näkemättä.

Eilen tuli ajeltua sen verran, että hain Pipan ja Poppanan mökiltä. Mies meni klo 7:ksi töihin, eikä tyttöjä oikein klo 6 arvaa herättää tai siinä voisi olla kestämistä kun väsymys pukkaisi päälle jo puolilta päivin ja päiväunille neidit eivät hevillä suostu. Nukahtavat jos sattuvat nukahtamaan mutta ei muuten. Tänään tytöt pääsevät kuitenkin vielä mökille huomisiltaan asti kun Miehellä on huomenna vapaata. Mutta sen jälkeen kolmen viikon ajan taidan minä saada nauttia tyttöjen seurasta kun tuo aikainen työhönmeno kestää niin kauan. Ja herran jestas sentään!! :O .. Kohtahan alkaa koulut! (ooh, muisti pelittää - muistin tuon). Ihan kiva kyllä sinänsä että alkaa arki taas - minäkin muistan paremmin mikä viikonpäivä on menossa.

Joku tilapäinen mielenhäiriö iski tänään, tartuin scünci steameriin ja höyrytin keittiön ja yhden vessan. Taas kerran totesin keittiössä että kyllä tuo on kätevä laite, irroitti kiinni palaneet mömmöt liedestä hankaamatta, vessassakin tulee puhdasta jälkeä pinnoissa. Ei pitäisi kyllä katsella tuota ostoskanavaa tai tv-shoppia vai mikä tuo nyt on... haluaisin vielä magic bulletin, vanhemmillani on se ja kun siellä oltiin viime kuussa, niin sillä sai tehtyä ihania jäisiä mansikkadrinkkejä jotka toivat helpotusta kuumuuteen ;) . Lasten annoksesa vain jäisiä mansikoita ja joskus vadelmia, sekä tilkka omenamehua - aikuisten juomaan kipattiin hiukan Bacardia sekaan ja nam! Toki tuolla saa muutakin tehtyä kuin juomia.

Isosiskosta ei ole kuulunut mitään perjantain jälkeen, jolloin soitti että tulee (ehkä) kotiin tänään. Saas nähdä. On tuo neiti sellainen reissuliisa, että uskon vasta kun näen :)