Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, marraskuuta 30, 2005

Joopa joo

Eilen ei Vito valmiiksi tullut, tuli iltapäivällä puhelu että keskuslukitus hukkasi itse itsensä ja koko auto oli ihan sekasin (mitähän lie juottaneet sille, minä tankkasin vain dieseliä). Että jos en tänään autoa tarvitsisi niin jatkaisivat aamulla, oli syyksi lopulta löytynyt se, että piuhat oli useammassakin ovessa poikki. Kyselin sitten hinta-arviota, että tietäisin pitäisikö laittaa puoli sukua myyntiin että saa auton lunastettua - ei kuulema sentään, n. 250 euroa.

Tänään oli siis pakko aamusta herätä ajoissa ja toimia ripeästi. Perhekerhoon oli mentävä kävellen, ja koska mukana oli myytäviä keksejä, partiolaisten kalentereita ja lumilyhty-arpoja, niin tietä pitkin rattaiden kera eikä metsän poikki Taaperoa ja tavaroita kantaen.. rajansa se on minunkin kyvyilläni raahata puoli omaisuutta ja puolijoukkuetta mukana.

Kerhossa ollessa tuli sitten soitto autotohtorilta... "tää homma vaan laajenee, sivuoveen ja takapaksiin pitäisi uusia keskuslukituksen moottori, mitä tehdään?". Uuh, voi dääm! Minä varovasti kyselemään että mitähän ne mahtaisi maksaa - jaa että toinen vajaa sata eeroa ja toinen vajaa yhdeksänkymmentä eeroa... huhhuh. Soittelin Miehelle välissä ja kyselin että mitäs tehdään, toinen mahdollisuus olisi kuulema ohittaa noissa ovissa keskuslukitus ja laittaa ne vain avaimella toimiviksi - joku uuttera korjausmies oli kuuleman mukaan hurjistunut takapaksin lukolle eikä antanut periksi ennen kuin se tuli putsattua niin että avaimenkin lukkoon saa. Ihanaa kun on noin periksiantamattomia ihmisiä :) . Tultiin lopulta siihen tulokseen että riittää kun etuovet toimivat keskuslukituksella, ja soitin autotohtorille uudestaan.

Parisen tuntia sitten soittivat, että auton voisi hakea. Lasku 293,60 euroa. Tsippadippadaidaidaa.. elämä on... Tulin kotiin ja menin etsimään jotain auton takaa - mitä ihmettä, nyt ei toimi enää valot kun ovet avaa vaikka katkaisijat ovat kaikki oikeassa asennossa.. ja polttoainetankin luukku on edelleen lukossa :PP .. Siis voi ei. Pitääkö minun nyt taas huomenna soittaa sinne ja valittaa noista? Byääh.