Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

perjantaina, elokuuta 26, 2005

Perjantai

Onpas päivät menneet nopsaan ohi kun on koko ajan ollut köhimistä ja niiskuttamista. Niih, se iski uudelleen tuo yskä ja otti nuhan kaveriksi juuri kun uskoin, että selviän hengissä ensimmäisestä yskästä. Nyt tämä on tasapuolisesti melkein koko perheessä, vain Tuuliviiri on taas mennyt niin lujaa, ettei virukset ehdi tarttua kiinni.

Eilen onnistuin nukkumaan pommiin aamulla, ja näin Tuuliviiri myöhästyi hiukan koulusta. Poika kun odotti kiltisti, että minä nousen ylös kun tarkoitukseni oli käydä asioilla ennen Tuuliviirin kouluun lähtöä. Lopulta tuli koputtamaan oveen ja havahduin siihen. Olin onneton onnistunut painamaan kännykän herätyksen kiinni kokonaan enkä torkulle :P

Ylösnoustua oli edessä aamutouhut, joten en liikkeelle ehtinyt ennen kuin Isosisko tuli koulusta kotiin. Lähdin kauppaan, maito oli lopussa, kävin ostamassa 10 litraa maitoa (ja uskokaa tai älkää, nyt ne on taas lopussa... vain kolme litraa jäljellä eli ei riitä huomiseen asti), ja kaupasta suuntasin kohti kansalaisopistoa. Jännitti että vieläkö Poppanalle siellä olisi muskarissa paikka kun en heti aamusta ilmoittanut tyttöä.Onneksi oli, saa tyttö taas jonkun "oman" jutun mihin ei Pipalla ole osaa eikä arpaa. Toisaalta tuon voi ajatella niinkin, että kun Poppana on siellä, saa Pipa nukuttua päiväunet rauhassa ;)

Eilen illalla käytiin sitten koko perheen voimin katsomassa Esikoisen piirisarjaottelua. Poika oli tällä kertaa maalivahtina (yleensä hyökkääjänä), joten pieniä paineita niskaan kun koko perhe oli paikalla. Rauhoitin toki Esikoista sanomalla, että "nollapeli tai viikko kotiarestia" ;) . Nollapeli oli itseasiassa aika lähellä jo, naurettiin katsomossa, että maalivahdilla taisi olla kylmä kun venytteli aina välillä ja hyppi ajan kuluksi... pallo oli suurimman osan aikaa vastustajan maalin lähettyvillä. Parin viimeisen minuutin aikana vastapuoli sai sitten yhden maalin tehtyä, ja peli päättyi 9-1. Torjuntoja ei tarvinnut tehdä kuin pari. Aika ylivoimaista peliä oli kyllä. Ensi viikolla pelit olisivat sitten Karhulassa ja Loviisassa.

Nyt taidan tarttua taas Fifi 2:een, haluaisin saada sen kohta puoliin valmiiksi. Huomenna on tarkoitus mennä mökille syömään kun Taapero herää päiväunilta (Mies sillä aikaa savustaa lohet valmiiksi) ja saunomaan, ja kun mökillä ei ole tietokonetta niin puikot heiluvat. Mietin yöpymistäkin siellä mutta taidan yöksi tulla kuitenkin kotiin... tai mistä sen tietää. Katsotaan sitä sitten huomenna. Siellä olisi naapurissa pippalotkin naisille...