Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, lokakuuta 05, 2005

Kerhopäivä - eipäs sittenkään

Eilen päätin, että koska tehotytöt jäivät mökille, en tänään kellon pirinään aio herätä. Eli jos nahkavekkari (Taapero siis) ei herätä ajoissa, jätän kerhon suosiolla väliin ja nukun pidempään. Nahkavekkari aloitti hekotuksen vasta puoli kymmenen aikoihin, jotenka kerho jäi väliin. Aamupäivä naatiskeltiin sitten hiljaisesta ja rauhallisesta talosta, minä tappelemalla sähköpostin kanssa (ei toimi) ja Taapero tyhjentämällä keittiön laatikoita ja ehtipä mokoma ripottelemaan neulatyynystä kaikki neulat ja nuppineulatkin lattialle - onneksi mikään ei pistänyt poikaa tai minua ennen kun huomasin asian.

Tuuliviiri tuli koulusta kotiin ja kehui kuinka hyvät housut olen tehnyt. Tuulikaan ei tule läpi :D . Isosisko kertoi Tuuliviirin opettajan sanoneen ruokalassa, että Tuuliviiri oli heti aamusta opettajan nähdessään rientänyt kertomaan housujen olevan äidin tekemät, eikä ollut malttanut edes huomenta ensin sanoa :)

Nyt kun sain Taaperon päiväunille, pitäisi alkaa etsimään liivien kaavoja Tuuliviirille. Saisi samasta kankaasta liivit, ja jos kangasta jäisi vielä Taaperonkin housuihin. Toisaalta pitäisi soitella Soneralle että mikä mättää kun mikään salasana ei kelpaa ja näin ollen sähköposti ei aukene. Ärh!