Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, lokakuuta 01, 2005

Saunapäivä

Terveisiä saunasta. Oli mukavan rentouttavaa, ja niin romanttista myös... Mies oli laittanut pukuhuoneen valaistukseksi neljä tuikkukynttilää, pesuhuoneessa ja löylyhuoneessa oli niinikään tuikut palamassa. Tunnelmallista ♥

Muuten päivä menikin olla möllöttäessä. Aika nopeastikin kun Taaperon kanssa herättiin vasta klo 11 jälkeen, pari tuntia aikaisemmin Taapero oli kömpinyt tissille ja jatkoi kainalossani unia. Suloinen pikku tuhisijani ♥ Ai että minä nautin tästä elämästä, ja lapsista. Vaikka välillä on hulabaloota niin en kyllä pois vaihtaisi hetkeäkään... enintään parin päivän lomareissu vaikka laivalle olisi jees :)

Isosisko kotiutui aamupäivästä, ja lähti illalla taas. J-serkulle kuinkas muutenkaan. Mies selvisi inventaariosta kotiin melkein normaaliaikaan kun oli eilen neljä tuntia ylitöissä ja tänäänkin lähti jo kuuden jälkeen aamusta (normaalisti menee klo 9 töihin).

Koululaiset ovat juosseet vuorotellen tänään uimahallissa, ja Pipa ja Poppana ovat pommittaneet Miestä että koska he pääsevät uimahalliin. Mietittiin saunassa josko huomenna aamupäivästä mentäisiin heti kun aukenee. Minä ajattelin kokeilla mitä mieltä Taapero on altaasta eli menisin mukaan. Jos löydän uimapuvun, viuhahhahtelijaksi en rupea.

Koneella olen istunut myös, totta kai, ja välillä jo messengerissä mietittiin Elman kanssa onko Kale löytänyt elämän (aiaiai... anteeksi Kale että kiroilen - elämä on paha kirosana). Elma voisi kyllä sen irkin korjata, eihän pelkän mesen kanssa voi elää ;) Niin että unohda Ku kluxit ja sienien kasvatus, korjaa irkki ja tule seuraan niin rattoisaan ;) Irkki saattaa laajentaa vielä suomituntemustanikin, jos Ionan luokse kylään ampaisen parin viikon kuluttua. Selviää missä päin Suomen karttaa on Jyväskylä... tai toivottavasti ei, kun sinne asti jos joudun, olen eksynyt.

No niin, nyt Taapero juoksi lattialla ja huuli aukesi :( Viime viikonloppuna sain soitella poliiseille, tänään lattioilta pyyhkiä verta... kunnon viikonloppumeininkiä... jos menisin putsaamaan.