Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, syyskuuta 24, 2005

Jäätelökonetta mä metsästän

Irkissä tosiaan leviää kaikki. Viimeisimpänä rahareikänä tuli hinku saada jäätelökone. Kuulin että jostain pohjosen Citymarketista sen sai jopa 29.90 eurolla, joten pakkohan se oli sellaista eilen mennä etsimään meidänkin paikallisesta... cittarista siis, ei ravintelista.

Meitä etelän asukkaita vain sorsitaan. Kone maksoi täällä 39,90 e. Epistä. Mutta kun tuokin oli tarjoushinta niin jäin miettimään sen hankintaa. Kaleidoskooppi sen sijaan sellaisen halusi, ja puhelinsoitolla vielä varmistin, että ottaako ja kun otti niin ostin yhden. Kale lupasi, että saan kokeilla hänen jäätelökonettaan, niin saan tuntumaa millaista itsetehty jäätelö on - en ole koskaan maistanut. Oli se niin hyvää, että tänään oli pakko ajaa surauttaa taas Citymarkettiin ja ostaa oma kone. Itsetehty mansikkajäätelö oli suorastaan suussa sulavaa. Nyt keittelen seosta suklaajäätelöön. Huomenna on herkuttelupäivä :)

Eilen Isosisko lähti yökylään J-serkun luokse, ja tänään J-serkku on täällä yötä. Vuoroin vieraissa. Tytöille vain meinasi tulla pulma että tulevatko tänne yöksi vai menevätkö mökille, Mies kun lupasi tehdä tänään ison kokon. Yläkerran remontista tullut sen verran puuta rojuista, että aikoi ne polttaa. Varmaan kivan näköistä kun ilta on jo säkkipimeää - Pipa ja Poppana tykkäävät varmasti katsella.

1 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home