Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

maanantaina, syyskuuta 26, 2005

Pännii

Eilisiltaiset jäätelönmaistajaiset menivät hyvin. Itsetehty suklaajäätelö oli hyvää! Mansikkajäätelökin maistui mutta kyllä suklaa on suklaata, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Esikoinen tuumasi myös, että kyllä suklaa parempaa oli. Pitäisi olla vain ehkä kaksi konetta yhtä aikaa surraamassa että saisi kerralla kunnon annokset ;) Olisi ehkä pitänyt pitää se Kaleidoskoopin kone täällä eikä lähettää sitä tänään eteenpäin ;)

Mutta sitten tuo otsake... että mikä pännii... Teinpähän tässä löydön joka sai näkemään punaista. Vihreä PUL-kangas, joka on odottanut jonkin aikaa, että ompelukoneinspis iskisi, löytyi leikeltynä. Ei miten sattuu mutta niin kuitenkin ettei tuosta enää mitään vaippaa Taaperolle saa >:I . Suututtaa vimmatusti. Syyllistä kun kyselin niin se oli taas se "en se minä ollut" vastauksena. Voi pyhä jysäys, että nuo saavat joskus (tasaisin väliajoin) minun verenpaineeni nousemaan terveysrajan yläpuolelle vaikka se onkin pikemminkin turhan alhainen normaalisti. Voisin taas kerran ottaa ja ampua nuo maata kiertävälle radalle, naapurin lipputanko on liian lähellä. Ja kun aloin surffailemaan niin tietenkään ei mistään löydy tuon väristä 2 mil:n PULia tai edes muuta sellaista mitä haluaisin :( . Toivottavasti Kangastukkuun pian tulisi jotain ja/tai Ekopirpanalle muitakin värejä. Murrrrrr!!

Nyt heräsi Taapero, joten ruokaa naperolle ja jos pääsisi tänään heittämään hikilenkin, saisi purettua vimmaa hyödyllisesti.