Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

tiistaina, lokakuuta 04, 2005

Käsitöitä ja irkkausta

Tuossapa tuo otsikossa tämän päivän saldo tulikin. Niin eikä pidä unohtaa messengeriä, jonka avulla tuli Elman kanssa taas turistua siihen asti, että Elma todisti olevansa totta tosiaan sairasloman tarpeessa.. hän meni siivoamaan :o) Vähän aikaa tuli sitten irkattuakin.

Aamusta sain Sophien huovutettua, ja se huopuikin hieman enemmän kuin nro 1:nen. Hihnat ylettyvät kyllä olalle ja pään ylikin, mutta ihan hiukan pidemmät teen ensi kerralla (nyt pituutta oli huovuttamatta n. 150 cm). Hieno tuosta tuli. Nyt on pakko saada lisää hahtuvaa ja pian, että pääsen seuraavaa aloittamaan :D

Toinen ikuisuusprojektilta vaikuttanut ompeluhomma sai myös päätöksensä tänään. Sain vihdoin ja viimein Tuuliviirin housut tehtyä. Nyt poika innoissaan juoksentelee ne jalassa ympäri kämppää, eikä meinaa malttaa nukkumaan mennä :D . Onhan se kiva, että lapsi tykkää äidin tekemistä vaatteista noin paljon, ja innoissaan selittää kertovansa huomenna kaikille, että "äiti teki nämä" :)

Murphyn laki toteutui kesken ompelun sen verran, että lanka toki loppui juuri parikymmentä senttiä ennen kuin olisi tullut valmista eli pakko oli käydä kaupassa ostamassa lisää. Onneksi olin mökillä käymässä muutenkin eli samalla reissulla sujui. Mies vei Pipan ja Poppanan yöksi mökille, aikoivat isäni kanssa jatkaa mökin yläkerran remppaa - nyt laittoivat paneelia seinään yhdessä huoneessa. Mies kyllä yritti ehdotella, että tytöt olisivat kotiin tulleet kun häiritsivät koko ajan... vaan eivätpä tehotytöt ottaneet moisia ehdotuksia kuuleviin korviinsakaan. He olisivat mökillä kun kerran pappakin oli siellä. Käyn huomenna hakemassa kotiin niin Miehen ei tarvitse torstai aamuna herätellä neitokaisia kesken unien kun töihin pitää lähteä. Poppana nukkuikin tänään peräti yli yhteentoista :o)