Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

perjantaina, syyskuuta 09, 2005

Polkataan kun ehditään

Eilen piti polkata tv-ohjelmasta. Toiset polkkaavat Big Brotherista, minä ajattelin pari sanaa kirjoittaa keskiviikkoisesta Diilistä. Viime viikolla tapahtui katastrofi. Vain kaksi kilpailijaa jäljellä ja minä unohdin katsoa jakson! Hui. Onneksi keskiviikkoiltana Kaleidoskooppi ystävällisesti irkissä muistutti, että on Diili päivä *muiskis ja kiitos siitä vielä kerran*, ei mennyt ohi silmien tällä kertaa.

Kaksi viimeistä kilpailijaa ovat Kelly ja Jennifer. Jen on vaalea blondi, joka on joka tehtävässä (paitsi yhdessä) ollut kaikkea muuta kuin loistava. Tai no, on hän loistava delegoimaan kaikki tehtävät muille, ja vielä pakoilemaan vastuuta. Kelly puolestaan on hiukan jäykähkö, armeijataustan omaava mies, jolta päätöksenteko kyllä sujuu. Ei liene vaikea päätellä kumpaa kannatan voittajaksi. Luulin jo eilen, että voittaja ratkeaisi mutta vielä siitä saatiin yksi jakso ensi viikolle puserrettua. Sen verran kylmää kyytiä Jen kuitenkin sai arvostelijoilta, että odotan oman suosikkini voittavan. Pitää muistaa katsoa tuo viikon kuluttuakin - muistuttelepa taas Kale viikon kuluttua ;)

Eilen kävin ostamassa tiistain Olet mitä syöt -ohjelman innoittamana askelmittarin, jota en kyllä ole täysin päässyt testaamaan vielä kun Mies omi sen täksi päiväksi käyttöönsä. Hieno vekotin. Näyttää askeleet, matkan, ajan ja kulutetut kalorit. Urheiluliikkeen myyjä nauroi, että tiistain ohjelman jälkeen askelmittareiden myynti koheni silmissä, ja hyllyssä olikin enää vain muutama kappale. Televisiolla on voimaa ;)

Niin ikään eilen tuli heiluteltua puikkoja. Aloitin oranssista hahtuvasta lapasen tekoa. Ja arvatkaas mitä? Sain kuin sainkin lapasen näköisen tekeleen tehtyä ja Pipa olisi ominut sen yhden ainoan kappaleen heti käyttöönsä! Tänään olen yrittänyt sitten sitä vaikeampaa puolta eli peilikuvan tekoa... ranneosa on jo heti ihan erinäköinen, ei niin lerppu kuin ekassa. Noo, ei se haittaa. Kyllä nuo kädessä pysyvät. Laitan kuvan kun ovat valmiit. Eli ehkä huomenna.

Vielä olisi ollut jotain muutakin mielessä mutta nyt keittiössä odottelee herkkunälkäinen perhe, joka haluaa maistaa tänään tekemiäni suklaakakkusia kera valkosuklaakastikkeen. Lupaan kertoa miltä maistuivat ;)

1 Comments:

  • At syyskuuta 09, 2005 9:13 ip., Anonymous Anonyymi said…

    toi oranssi näyttää tosi herkulta!! Hahtuvaa on kyllä jo paljon kotona, mutta tuota voisin vielä ostaa reissusta :)

     

Lähetä kommentti

<< Home