Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

tiistaina, elokuuta 30, 2005

Hampurilaiskastiketta p**kele!

Myydään reilu 3-vuotias täystuho, vandaali, termiitti, vihulainen... tai vaihdetaan sisäsiistiin koiraan! Kaupan päälle annetaan mykkä 5-vuotias, joka ei saa suutaan auki kun pitäisi.

Saipahan äsken rauhallinen neulontatuokioni vauhdikkaan lopun kun muistin että Taaperon vaipan voisi välillä vaihtaa. Lähdin etsimään Taaperoa leikkihuoneesta jossa lasten äänet kuuluivat. Huoneen ovella vastaan iski pistävä haju, ja näkökenttääni hävityksen kauhistus.

Pipa oli hakenut Taaperon syömättä jääneen ruoan (Taapero alkoi dieetille, ei ruokakaan maistunut kun tarjosin) ja hampurilaiskastiketuubin jääkaapista, ja oli mennyt leikkihuoneen lattialle syömään. Lattia oli hampurilaiskastikkeessa, plyyssinen tuoli oli selkänojaa ja istuinosaa myöten hampurilaiskastikkeessa, Pipan kourat olivat hampurilaiskastikkeessa, Taaperon vaatteet olivat hampurilaiskastikkeessa kuten myös hiukset, kaula ja kourat!!! AARRRGGGGGHHHH!!!!!!! Nanosekunnin kiihtyvyys äidillä saavutettiin jälleen ja kenttäkenraalin äänivarannot otettiin käyttöön niinikään. Poppana pirulainen oli ollut koko ajan paikalla, mutta eipä tullut mitään sanomaan, mitä huoneessa puuhattiin >:I

Pipan marssitin käsien pesulle ja komensin huoneeseensa, Taaperolta riisuin äkkiä sotkuiset vaatteet pois ja pyyhin enimmät mössöt jaloista ja käsistä niihin ettei lattiat sotkeentuisi isommilta aloilta, kannoin sottaistakin sottaisemman tuolin keittiön pöydälle ja komensin Poppanan ja Tuuliviirin siivoamaan leikkihuoneen rojut lattioilta pois. Taaperoa käsistä kiinni ja pesuhuoneeseen suihkuun, ei siinä muukaan auttanut. Taapero yritti pesua protestoida mutta pysyin tiukkana ja saippuoin pojan - ei sitä hampurilaiskastikkeen hajua halua haistella lopun iltaa.

Suihkun jälkeen pojulle vaippa ja yöpuku jo päälle, ja keittiöön siivoamaan sitä tuolia. Sain kyllä tahrat pois mutta milläs sen hajun saa pois?? Leikkihuoneesta oli sillä välin tullut siisti, ilmeisesti karjaisu tuossa mielentilassa saa aikaan tulosta ;) jopa Poppana oli siivonnut, vaikka muuten yrittää selittää ettei osaa.

Ei naurattanut, ei. Vai naurattiko muka jotain???

9 Comments:

 • At elokuuta 30, 2005 7:33 ip., Blogger Kaleidoskooppi said…

  Mistä arvasit, nauratti toki. ;)

   
 • At elokuuta 30, 2005 7:33 ip., Anonymous Jodamami said…

  Eihän tässä uskalla edes hymyillä :]

  Mutta eiköhän meilläkin jossain vaiheessa lapset ala olla yhtä omatoimisia.. Ihan jo alkaa pelottaa mitä tuleman pitää, että mihin sitä oikeastaan on ryhtynytkään.. *kääks* ;D

   
 • At elokuuta 30, 2005 7:37 ip., Anonymous Iona said…

  *nauraa kippurassa* ...ehkä sinäkin sitten kiikkustuolissa? ;)

   
 • At elokuuta 30, 2005 8:43 ip., Anonymous Kirsi said…

  Ihan pikkiriikkisen vaan nauratti ;o)

  Vaikka taitaa osua omaan nilkkaan, eiköhän meilläkin jonkun ajan kuluttua ole samanlainen meininki päällä..

   
 • At elokuuta 30, 2005 8:51 ip., Blogger Meeri said…

  Nanosekunnin kiihtyvyys oli kyllä se mikä katkaisi kamelin selän :)

   
 • At elokuuta 30, 2005 8:59 ip., Anonymous Hyssy said…

  No ihan vähän hihitin. Se sallittaneen ;-)? Mutta asiaan, meiltä saat sisäsiistin, kompaktin kokoisen koiran. Se on tosin miltei kuuro. Palataan siihen lasten lähetysosoitteeseen, kun koira on perillä, jooko?

   
 • At elokuuta 30, 2005 9:48 ip., Anonymous iituliini said…

  Johtuukohan se siitä, että itellä on lapsia neljä ja on ehtinyt jo monenlaista näkemään, kun mua ei naurattanut yhtään?

   
 • At elokuuta 30, 2005 9:55 ip., Blogger Langanpäitä said…

  *taputtaa olkapäälle* Kyllä se siitä... Meilläkin on lastenhuoneessa sotkettu milloin milläkin kun minä olen touhunnut omassa nurkassani jotakin... Ei nyt enää ihan hetkeen, mutta tuoreessa muistissa on se kuinka tilanne oikeesti ei naurata. Konkreettisimmat esimerkit on mustat kämmenenjäljet pitkin seiniä, mutta minä en maalaa. Sitten kun lapsia itseään alkaa harmittamaan sutatut seinät, niin joutuvat ihan itse maalaamaan!!!

   
 • At elokuuta 31, 2005 9:59 ap., Blogger tsu said…

  Kaleidoskooppi, kyllähän minä sinut jo tunnen ;)

  Joda, odottelen tulevia vuosia ja sun juttuja mielenkiinnolla ;)

  Iona, kiikkustuolissa joo :D

  Kirsi, luultavasti juu ;) Lapset ehtii ja keksii.

  Johanna :D - sitä huomaa pystyvänsä nopeaankin kiihtyvyyteen joskus joissain asioissa.

  Hyssykäinen :) - olet vielä hengissä vaikkei irkissä näykään :) . Mitä tulee tuohon koiraan niin kiitos, mielummin kuuleva koira tai ei parannusta tule nykyiseen paljoa ;)

  Iituliini :) .. se voi olla ;)

  Langanpäitä, oikea meininki :) Lapset sudin kanssa töihin - laita ovi vain salpaan jotenkin ettei maalia eksy sitten muihinkin huoneisiin ;)

   

Lähetä kommentti

<< Home