Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, elokuuta 27, 2005

Lauantai iltaa

Tsapadaba dai dai daa... kyllä ihmisen elämä on mukavaa. Ihan tämä laittaa laulelemaan ja mieli on niiiiiiin virkeä kun kävi mökillä saunassa ja lillui järvessäkin pitkän aikaa. Alussa teki mieli kyllä vähän kiljahtaa kun järveen hyppäsin mutta äkkiä siihen tottui ja sitten siitä nautti. Mies kyllä lähti ennen minua pois kun kuulema naku-uinnissa pelivehkeet meinasi jo jäätyä *nauraa*. Vesi oli nyt illalla +18,3 astetta.

Miehen savustama savulohi suorastaa suli suuhun, se oli niin herkullista. Kyytipojaksi oli perussalaattia, kurkku-tomaatti-jäävuorisalaatti plus amerikkalaista salaatinkastiketta ihan tilkka. Ja tietty leipää. Ruoan jälkeen muksut innostuivat juoksemaan saunaan - uimaan - saunaan - uimaan jne. pitkän aikaa, ja vasta sen jälkeen kun he lopettivat, minä ja Mies pääsimme ihan rauhassa saunomaan. Esikoinen ja Isosisko lupasivat katsoa Taaperon perään.

Saunan jälkeen oli kiva istua hetki kuistilla ja neuloa Fifi 2:ta... ja kuunnella meteliä joka oli mökin sisällä. Hrrr... toivottavasti ensi vuonna mökin yläkerta on kunnossa niin muksut saavat mennä sinne mekkaloimaan. Yhdessä tuvassa minä en kestä kuuden lapsen kanssa, huoneita pitää olla enemmän tai sitten minua uhkaa raittiin ilman myrkytys kun istun ulkona ;)

Kotiin tultaessa koukkasin Ärrän kautta ja hain vuokrafilmin. Jos saisin tainnutettua Taaperon nukkumaan kohta niin pääsisi leffaa katsomaan. Jos se on hyvä niin kai se on pakko Miehellekin kopsata.