Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, syyskuuta 03, 2005

Taaperoltakin löytyy "asennetta"

Eilen illalla Taapero päätti näyttää, että kyllä hänkin osaa jo kiukuta kuten Pipa ja Poppana konsanaan jos syytä löytyy. Ikää pikkumiehellä oli eilen siis peräti 1v3kk5pv. Mielenilmaus sai alkunsa kun ilkeät vanhemmat estivät poikaa toteuttamasta itseään, eivätkä antaneet tämän kiivetä pöydälle. Eikä auttanut vaikka vanhemmat poistuivat keittiöstä, isommat sisarukset saivat niinikään kehoituksen nostaa velikulta pois pöydältä ja mielummin vielä estää pääsy sinne kokonaan.

Taapero kirkui ja raivosi, ja teki yllätyshyökkäyksiä milloin minkäkin tuolin kautta pöydän päälle mutta ei... aina nostettiin pois. Desibelit pojalla saivat ennen kuulumattomia ulottuvuuksia, ja minä olohuoneessa jo huolestuneena tarkkailin ikkunoita, että näkyykö säröjä. Onneksi kestivät vielä. Ja mikä oli niin kiinostavaa pöydällä? Isosisarusten kaakaomukit, ei sen kummempaa.

Tänään sain osittaisvapaaillan. Mies lähti mökille, ja tytöt lähtivät mukaan. Siis vain pojat kotona. Enpä kyllä tiedä vielä onko tuosta hyötyä... jos Tuuliviiri alkaa Esikoista härnäämään niin siinä on korvat ja hermot koetuksella. Tällä hetkelä on vielä rauhallista, Esikoinen lähti kaverinsa kanssa uimahalliin ja Tuuliviiri leikkii Taaperon kanssa. Minä nautin oleskelusta, Taaperon päiväunien aikaan raivasin keittiön ihmismäiseen kuntoon ja pesin lattiatkin. Siis olen tehnyt jotain hyödyllistäkin ;)

Huomenissa mökkeilijät kotiutuvat sitten jo ajoissa, Esikoinen ja Mies lähtevät klo 15 aikoihin kohti Loviisaa, jossa Esikoisella on taas yksi piirisarjan ottelu. Taaskaan minä en pääse mukaan, Taapero nukkuu päiväunia tuohon aikaan, mutta ensi viikolla on sentään kotipeli niin sen ainakin pääsen katsomaan.