Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, syyskuuta 10, 2005

Huomenta

Eiliset suklaakakkuset maistuivat hyviltä. Tämä vain tiedoksi irkkikavereille jotka jo niiistä illalla kyselivät ;) Ohje on nyt Herkkupepuissa.

Itse tein kyllä tuon ohjeen tuplaten ettei heti kesken lopu. Yllättävän hyvin nuo onnistuivatkin vaikka vähän vastamäkiä teossa olikin. Ensin huomasin kastikkeen tekoa aloittaessani, että Pipa pirulainen oli käynyt jääkaapilla ja vetäissyt naamaansa puoli purkkia raakaa kermaa :PP (yök). Isosisko lupasi lähteä pyörällä Siwassa käymään ja ostamaan lisää sillä välin kun minä jatkoin taikinan tekoa.

Isosisko lähti ja minä aloin etsimään sokeria... Ei jumankekka... Se oli ihan finito. Kun 4 dl olisin tarvinnut, sain kasaan vain vähän reilun desin ja kumosin kaikki mahdolliset sokerikipot tyhjäksi. Onneksi oli makeutusainetta kotona, korvasin sillä loput sokerit. Sen jälkeen kaikki sujuikin hyvin paistoon asti, jolloin ihmettelin kun kakkuset olivat uunissa olleet jo puoli tuntia eivätkä muka olleet valmiita... Taapero oli käynyt säätämässä uunin lämpötilan 125 asteeseen, joten ei liene ihme... On se vaan kiva kun on näitä pikkuapureita..