Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, lokakuuta 06, 2005

Jotta ei olisi liian helppoa

Sähköposti ei toimi (se pääasiallisesti käyttämäni) edelleenkään. Soitin aamulla jälleen kerran Soneralle, ja odotellessani kiittelin järkeäni kun olin tajunnut kännykän laittaa lataukseen - ekalla soitolla taisin jonotella tunnin. Aika vähän piteni kun olin painanut väärää nappia nauhoituksen selittäessä jotain "paina 1 jos asiasi koskee sitä, paina 2 jos asiasi koskee tätä, paina 3 jos asiasi koskee sitätätä", ja puhelu ohjautui henkilölle, joka ei tiennyt asiasta mittään sanojensa mukaan. Tämä henkilö ystävällisesti käänsi puhelun oikeaan paikkaan jottei minun tarvitse kaivaa kännykän muistista puhelinnumeroa - se olisi ollutkin aika raskasta.

Sitten odottelin taas hetken ja kuuntelin sommaren är kort kipaletta (tosin tänä vuonna tuo on venähtänyt), ja hetken kuluttua toinen tekninen tuki vastasi. Selitin asiani, ja mainitsin, että oli illalla luvattu toimivan, ja olisihan tuo varmasti toiminutkin jo jos en olisi möhlinyt salasanojen kanssa niin, että en enää tiennyt mikä niistä toimi vai toimiko mikään.

Tekninen tuki lupasi laittaa pääkäyttäjätililleni uuden salasanan niin saan sivupostin toimimaan (jestas, minullahan on ihan postilaitos... kolme tiliä). Sanoin että se sopii... mutta kun siitäkin on salasana hukassa. Tukihölö lupasi laittaa pääkäyttäjätilin salasanan kännykkääni, ja varsinaisen meilin salasanan siis tuon kännykkäsalasanan takana olevalle meiliosoitteelle. Okei.

Meni jonkin aikaa ja känny piippasi. Jee! Pääsisin sähköpostiin käsiksi. Kirjauduin omille sivuille ja yritin avata pääkäyttäjämeiliäni... "tuntematon käyttäjätunnus" ... ei voi olla totta! Siis pääsin käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumaan kaikkiin muihin paitsi meiliin. Puuuh! Ei muuta kuin uudelleen soittoa Soneralle.

Uusinta soittoon vastattiin jo kymmenessä minuutissa. Tekninen tuki pähkäili ja tutki, ja kymmenen minuutin jälkeen totesi, että tämä pääkäyttäjän sähköposti on jossain jumissa palvelimella, eikä huolinut salasanaa. Lupasi soittaa takaisin päin kunhan tutkivat hieman, lohdutteli että kyllä se siitä varmaan auki saadaan ihan samantien. Soitti sitten minulle kymmenisen minuutin jälkeen - meililoota on jossain niin syvässä jumissa etteivät saaneet sitä auki :P ... tarttevat sorkkarautaa ja asvalttiporaa ilmeisesti avuksi. *huokaus* .. että ei auennut postiloota sittenkään. Nyt vain odottelen koska saan viestiä, että toimisi.

Elämä on... Soneran asiakkaana vaihtelevaa ;) Tuntitaksa olisi kyllä mukava kun tuonne asiakaspalveluun soittelee, siis soittajalle. Pääsisi meikäläinenkin liksoille ;)