Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, lokakuuta 05, 2005

Sähköposti toimii ja ei toimi

Sain sitten itsestäni irti niin paljon, että soitin Soneralle kun sähköposti ei toiminut. Eikä tarvinnut jonottaakaan kuin vajaa tunti... niitä samoja, samoja tylsiä kehtolauluja kuunnellen kuin viimeksi (uusikaa jo hei valikoimaa, pliiiiiiiis.... näköjään sen verran usein pitää soitella ettei aina samoja jaksais). Selvisi että kun oli päivitetty tietoja, eli minut laitettu liittymän omistajaksi Miehen sijasta, olivat siellä mokanneet ja sulkeneet kummankin sähköpostitilini :P . Hienoa! Lupasivat että tänään illalla toimii, ehkä. No joo, toinen toimii ja toinen ei - ja se mikä ei toimi, on tietysti se pääasiallinen meiliosoitteeni :P . Että silleen, jos ei aamulla toimi sekään niin taas soitettava. Laitoin puhelimen jo laturiin ettei virta lopu jonottaessa...

Kävin hakemassa Pipan ja Poppanan mökiltä pois niinikään. Yläkerrassa oli pakko käydä kurkistamassa remontin edistymistä. Taaimmainen huone oli jo melkein paneloitu, lattiasta Mies totesi että siihen ei sitten mitään tehdäkään, on kuulema niin kiero että laminaatin voi unohtaa kun ei aio alkaa isompaa hommaa siinä tekemään. No joo, lattia on ihan ok niin kauan kun ei läpi tipu, ja kelpaa noinkin.

Sään puolesta oli mökillä pakko ihmetellä. Outoa kun järven rannassakin oli niin lämmin, että lyhythihainen t-paita oli aivan riittävästi, takki oli pakko ottaa pois. Mies on yrittänyt ehdotella hikoilusta valittaessani, että minulla on vaihdevuodet. Alan kohta uskomaan kun melkein koko ajan on kuuma. Mutta outoa näin lämpimät (+15 - +17 astetta) päivät ovat tähän aikaan vuodesta.

Rauhallinen ilta on muisto vain eiliseltä - tänään hulinata on sitten taustalla riittänyt vaikka muille jakaa. On ollut nahistelua tietokonevuoroista, x-boxin pelistä, mitä kanavaa telkkarista katsotaan (Salkkareista olivat yhtä mieltä että ne pitää katsoa), kuka pieraisi kenenkin vieressä ja miksi ja sitä rataa - siis ihan normaalia arkea.

Nyt taidan surffaila hetken ja sitten kömmin nukkumaan. Kauniita unia.