Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, marraskuuta 02, 2005

Herkuttelua perhekerhossa

Keskiviikkoaamut ovat aina kiireisiä kun kerhoon pitää ehtiä, niin tänäänkin (sillähän ei ole asian kanssa mitään tekemistä että aamukahvin kanssa jää jumittumaan irkkiin ;) ). Ei ehditty siis kiertää rattaiden kanssa tietä pitkin vaan viuhahdin lasten kanssa jälleen kerran pihasta lähtevää metsäpolkua pitkin kerhon pihaan.

Kerhossa huomasin sitten, että Taaperolta puuttui toinen saapas jalasta. Sitä ei näkynyt kerhon lattioilla (ajattelin että poju oli sillä välin potkaissut saappaan pois kun autoin tyttöjä), joten kipaisin ulos ja polulle katsomaan näkyisikö saapasta - ei näkynyt. Jätin asian sikseen ja tuumasin että tuota ehtii miettiä myöhemminkin missä se on, kerho sen sijaan oli jo alkanut, joten sinne. Tänään olikin kiva aihe. Kaupungin kotitalousneuvoja oli taas kerran juttelemassa terveellisestä ruoasta ja siinä samalla valmisti meille syötäväksi lämpimän perunasalaatin kreikkalaisittain (mmm, ihanaa) ja meheviä kasvisleipiä (slurps). Onneksi en ehtinyt aamupalaa kotona syömään, tuolla sai mahan täyteen :D

Kotimatkalla yritin tiirailla maata tarkkaan, että näkyisikö Taaperon saapasta. Ei edelleenkään vilaustakaan. Kotona oven avattua kadonnut jalkine näkyi eteisen lattialla! Poika oli sen siis potkaissut saman tien jalastaan pois kun lähdössä oltiin, ei ihme ettei sitä löytynyt. Onneksi ei ollut pakkaskelit niin ei varpaat jäätyneet. Pitää korjata haalarien kuminauha tänään niin ei pääse toista kertaa kenkäänsä hukkaamaan.