Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

maanantaina, lokakuuta 17, 2005

Juhlahumua

Viime viikolla ei paljon polkkaamisia ehtinyt ajatella. Oli siivottava, ja vahdittava että muksutkin hoitavat osuutensa. Perjantai meni sitten tarjoiltavien parissa, ja viimeistelysiivouksessa - siitä huolimatta lauantaiaamusta ehtisi tulla hiki häärätessä, vaikka sain apuriksi äitini ja serkkuni. Välillä meinasi iskeä jo uskonpuute, että saako kaiken ajoissa valmiiksi vai ei mutta onnistui se.

Juhlat menivät mukavasti, mitä nyt känkkäränkkänoita yritti kuokkavieraaksi milloin kenenkin lapsen kautta - näytin tylysti ovea, ja loppuillan tuo pysyikin poissa. Milla-serkkuni jäi yöksi meille kuten äitinikin, Mies ja isäni lähtivät mökille. Veikkaisin että heillä oli supertylsää siellä kaksisteen hiljaisuudessa ja rauhassa... kotona kun oli kaikkea muuta kuin hiljaista ja rauhallista. Esikoinen ja Milla kävivät katsomassa illalla lätkämatsinkin. Nukkumaanmentäessä Pipalle ja Poppanalle tuli tenkkapoo että missä nukkuvat kun Isosisko lähti J-serkun luo (kas kummaa - viikonloppu kun oli). Nahistelivat ensin siitä kumpi nukkuu Millan vieressä ja kumpi Mamman... ja loppujen lopuksi kumpikin tunki itsensä Esikoisen viereen nukkumaan kerrossängyn alasänkyyn :D


Vieressä kuva Esikoisen ja Tuuliviirin yhteisestä lahjasta. Iso kauko-ohjattava auto, menee risukkojenkin yli lentäen... jos vain akut kestäisivät vähän kauemmin niin olisi kiva.

Pipa ehti jo lauantai-iltana hyventää kauko-ohjaimen. Neiti tempaisi siitä antennin hajalle :PP Tuuliviiri otti hieman pulttia, eikä Isovelikään illalla hyväksyvästi päätä taputtanut.


Sunnuntaina päivällä käyiin mökillä grillaamassa makkaraa ja katsomassa miten yläkerran remontti on edennyt. Sitten kotiin ja Taapero unille, ja pian vanhempani ja Milla lähtivätkin paluumatkalle Helsinkiin. Pari tuntia myöhemmin Millan äiti ja tämän aviomies tulivat kotimatkallaan ohikulkiessaan käymään meillä, Kari vaihtoi lennossa keittiöön hanan ja sitten hekin jatkoivat matkaa. Minä vietin loppuillan neuloen.

Puikkoihin oli ihan pakko tarttua kun perjantaina sain kuulla kaverini, Esikoisen kummitädin, jäävän piakkoin äitiyslomalle. Laskettu aika on jo 26.12. Oli mokoma unohtanut (miten tuollaisen uutisen voi unohtaa? :D ) kertoa odotuksestaan useammallekin kaverilleen. Minä tartuin puikkoihin ja tein vauvalle tossut.Lankana on Isoveli Color, nyörit virkkasin ties mistä langasta - sain mummoltani niitä hänen lankajämiään pussillisen.Tänään vietetään sitten perheen kesken Tuuliviirin synttäreitä jäätelökekkereiden merkeissä, jahka illalla kaupasta kotiin ehditään. Että juhlahumua on kerrakseen ollut ja on edelleen.
*****
Uusi telkkari oli "pakko" tänään käydä ostamassa kun Markantalo niin edullisesti niitä pois myi. Ostettiin Finluxin 28" laajakuva tv, viiden vuoden takuulla. Piti vähän ennakoida että jos nykyinen sattuu posahtamaan, sillä kun on ikää jo kymmenen vuotta ja nykyään tuntuu ettei mikään kestä edes sitä. Saanpahan vähän paremman telkkarin (eli sen vanhan) makkariin, ja tuo siellä nykyään oleva ei-niin-hyvä saa mennä mökille yläkertaan. Se kelpaa kyllä videoiden katseluun lapsille.