Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

sunnuntaina, tammikuuta 01, 2006

2006 - puhdas vuosikirja edessä

Niin se vuosi vaihtui paukkuen ja rätisten. Muutama harhalaukaus kuului jo pari tuntia ennen klo 18:ta mutta kun kello tuli tuon verran, alkoi tauoton pauke. Pari tuntia myöhemmin se yltyi joksikin aikaa enemmän - lapsiperheistä näytti suurin osa, ainakin naapurustossa, räiskivän silloin.

Klo 20 aikoihin lähdimme mekin (minä, Mies, Esikoinen ja Tuuliviiri - Pipa nukkui kuumeisena sohvalla ja Isosisko jäi vahtimaan kun ei halunnut kävelylle) ulkoilemaan Taaperon kanssa niin näkisimme kuinka poju raketteihin suhtautuu. Tähän asti jokainen muksu on ollut uudesta vuodesta vähemmän innoissaan, raketit ovat kyllä olleet kivat katsoa mutta se pauke on pelottanut. Taapero istui pulkan kyydissä kaikkea muuta kuin peloissaan. Jäpikkä hihkui ja naureskeli kun raketteja näki, ja pauke sai vain päätä kääntyilemään että missä raketti :D Minuakin alkoi naurattaa kun katselin pojan ilmeitä. Välillä oli huuli pyöreänä ja hymyili kun isompia näki, välillä osoitteli innoissaan ja nauroi. Voi tuota riemua... ollappa vielä lapsi ja iloita noin ilotulituksesta.

Tunnin kävelyn jälkeen (aikaa meni kun jäätiin välillä katselemaan raketteja) tultiin kotiin. Pipakin heräili, ja suostui vihdoin ottamaan lääkettä. Vikatikki. Pari tuntia myöhemmin neiti mennä viipelsi kuin ei kipeä olisi ollutkaan, ja tuumasin ettei tyttöä nukkumaan saa hyvään aikaan - oli niin pirteää tyttöä että :) Taapero innostui raketeista niin, ettei suostunut ulkoa sisälle tulemaan ennen kuin vasta kympin uutisten aikaan. Sitä ennen jos ehdotti sisälle tuloa, poju kääntyi kantapäillään ympäri ja lähti äkkiä toiseen suuntaan :D

Taaperon uniaika meni hieman ohi. Kello oli jo melkein puoliyötä kun sänkyyn päästiin mutta vaikka se kunnon tytinä ja jyminä alkoikin puolilta öin, niin Taapero simahti rinnalle umpisikeään uneen. Seinien tärinä ei häirinnyt. Eikä sen puoleen häirinnyt minuakaan - nukahdin pian perästä.

Aamulla kymmenen aikaan pikkumies kömpi sängystään viereeni ja herätti minut, ja talon hiljaisuudesta päätellen ei ollut muitakaan hereillä, joten lojuttiin sängyssä ihan rauhassa jonkin aikaa. Kun noustiin niin Tuuliviiri (tietenkin) oli ainoa hereillä oleva - pelasi x-boxilla leikkihuoneessa omassa rauhassaan.