Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

tiistaina, toukokuuta 03, 2005

Juhlat juhlittu

Taas on mukava olo kun tietää että yhdet kekkerit on pidetty, ja seuraaviin on aikaa. Lauantai aamu meni vielä siivotessa ja täytekakkuja täyttäessä ja koristeltaessa, tuulihattujen täyttämisessä ja tietty sitä siivottavaa riitti koko ajan. Lapset huolehtivat koristelusta, mikä menikin hyvin näin vapun siivellä. Ilmapalloja ja serpentiiniä roikkuin siellä sun täällä.. hienon näköistä oli.

Vieraita tuli tuvan täydeltä, 7 aikuista ja 16 lasta.. kekkereiden jälkeen tuntui ihanalta ottaa hetki rennosti kun Vauva nukkui, ja sitten lähdettiin mökillä käymään syömässä. Kotona oli pari yövierasta myös kun J-serkku ja minun M-serkkuni yöpyivät täällä mielummin kuin mökillä. Lauantai-ilta meni sitten kotona telkun ääressä ja ikkunasta koleaa säätä katsellen (tipauttipa se luntakin vähän).

Vappupäivän sää oli sitten vieläkin kylmempi mikäli mahdollista. Ei tehnyt mieli vappumarssia mennä katsomaan kun lunta tuli ihan pyrynä jonkin aikaa. Sitten vettä, ja taas lunta. Olipahan taas vappu juu. Muutenkin olo oli sunnuntaina kuin olisi kankkunen ollut.. Vauva kun oli yöllä karjunut kiukusta pari tuntia, eikä mikään rauhoittanut. Sitten kun tuumin että katselen nyt sitten vaikka maikkarin chattia kun kerran ei nukuta, niin Vauva hiljenikin.. poju kuikki pinnojen läpi chattia hetken aikaa ja nukahti :o . Hmm, onneksi tuosta ei tainnut kuitenkaan tapaa tulla kun sen jälkeen on yöt nukkunut putkeen pieniä älämölöjä lukuunottamatta - nekin johtuvat tukkoisesta nenästä.

Eilen purin pari pyykkivuorta pestyjä vaatteita, ja kone pyöritti uusia vuoria tilalle. Lakanoita mankeloidessa ja pyykkejä lajitellessa manasin pyykkimäärää, ja seuraavassa hetkessä haikailin taas vauvakuumeen kourissa.. Päässä minulla on vikaa. Illemmalla leikin maailman vahvinta naista ja kannoin ihan itse ulkoa sisälle lipaston, jonka sain serkultani.. Mies kun oli Vauvan kanssa juuri silloin kävelylenkillä, enkä malttanut odotella kun inspis iski. Nyt on kestovaipoille hyvin säilytystilaa.

Kestovaipoista puheenollen.. Mies yllätti aamulla kun meni vaippaa Vauvalle vaihtamaan, tuumatessaan ääneen "ja nyt mennään laittamaan kestovaippa kun kerran sellaisia on".. siis ihan itse kaivoi sellaisen lipaston laatikosta (imut olin laittanut jo vaippoihin valmiiksi) käyttöön :)

Autokuumetta

Tämä päivä on mennyt maissa ja merillä (siis irl ja netissä) vaihtoautoja tutkaillen. Pikkubussiamme emme toki ole vaihtamassa vaan minun Sierraani. Huono tuuri vain vainoaa. Viime viikolla oli kiikarissa Saab 9000:nen, joka meni samana päivänä kun tehtiin päätös auton vaihtamisesta, eilen piti katsastaa yksi Mazda 626 mutta sekin meni ennen kuin ehdittiin myyjän luokse, ja tänään oli kiikarissa Chrysler Saratoga, joka oli myyty vain pari tuntia aikaisemmin :P . Puh, nyt laitoin samaan autoliikkeeseen josta pikkubussi ostettiin, pyynnön, että lähettäisivät valokuvia yhdestä Audi 100 Avant 2.3E Quattrosta.. kun ei täältä viitsisi vain katsomisen takia lähteä ajelemaan 60 kilometriä sinne ja taas takaisin. Muuta vaatimusta kakkosautosta ei ole kuin se, että on hiukan isompi tavaratilaltaan kuin Sierra - se tuppaa olemaan kuin sardiinipurkki kun Mies lasten kanssa mökille menee tavaroiden pursutessa suurinpiirtein ikkunoistakin ulos.

Oikeassa olin silloin parisen viikkoa sitten.. Oviskipujahan ne pirunmoiset vatsakivut olivat. Täti Punainen kurvasi tänään paikalle (onneksi vasta kun oltiin jo kotona), ja pääsin keittelemään kuukuppikeittoa. Ihanaa olla oikeassa joskus ;) Nyt sitten mielenkiinnolla seuraan miten kierto tästä lähtee toimimaan.

1 Comments:

  • At toukokuuta 03, 2005 6:16 ip., Blogger Kaleidoskooppi said…

    Mikä kierto? Ei kun vaan pikkuseitonen tilaukseen, johan nyt olisi jo aika! Vauvoilla on niin hirveän pitkä toimitusaikakin, joten nyt äkkiä Miehen päätä kääntämään!

     

Lähetä kommentti

<< Home