Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, toukokuuta 14, 2005

Kultaa!!

Nyt se on tapahtunut - ekaa kertaa Esikoisen seura voitti turnauksesta MITALIN!! Eikä mitä tahansa mitalia vaan KULTAA!!! Oikea periaate ;) .. mitä sitä turhaan aloittaa himmeistä - kerralla kirkkainta mitä löytyy. Saatte uskoa että siinä oli pojalla leveä hymy kun kotiin tuli, eikä meinannut nahoissaan pysyä kun kertoi kultajuhlista sen jälkeen :D .Olisi ollut mielenkiintoista nähdä poikien valmentajan ilme ja kuulla se karjunta kun voitto oli selvä.. Siinä on mies joka ei ääntään säästä, ja on varmaan ollut hulluna ilosta kun vihdoin pojat onnistuivat. Tähän asti paras sijoitus turnauksissa on ollut häviö pronssipelissä vuosi sitten.

Eikä pidä unohtaa mainita sitäkään, että voittomaalin teki Esikoinen :)

Mökkeilyä

Tuli käytyä syömässä mökillä. Slurps, grillatut maissintähkät ovat herrrrrkkua kuten se grillilihakin salaatin kera. Vauva sai maistaa myös muutaman palan grillilihaa ja suu oli messingillä.. taisi tykätä. Kotiin tuli sitten kiirus siinä vaiheessa kun Mies oli naapurin mökillä käymässä ja Vauva alkoi haiskahtaa - minä en mökin alkeellisissa olosuhteissa ryhdy vaipanvaihtoon, joten ei kun autoon ja kotiin. Kotona onkin nyt illalla vain minä, Vauva ja Esikoinen. Isosisko lähti päivällä J-serkun kanssa uimaan, ja kolme tuntia myöhemmin soitti ja kysyi voiko jäädä yökylään, ja tehotuhot ja Tuuliviiri ovat isänsä ja pappansa ilona ja ris.. ööö, riemuna..

Kotona Vauva jäi katsomaan telkkarista nauravan kulkurin hekotusta. Istui hetken ja alkoi hekotella mukana :D . Minä olenkin aina ollut sitä mieltä että se kappale saa nauramaan jos on vähänkin huumorintajua ja sitä jää kuuntelemalla kuuntelemaan - vähän sama kuin jos ottaa tuijotuskilpailun jonkun kanssa, ja se häviää joka ekana hymyilee. Varmasti alkaa hymyilyttää kun hetken yrittää totisena toista katsella ja toinen möllöttää takaisin.